Anderlecht-eigenaar Marc Coucke en voorzitter Wouter Vandenhaute.
Volledig scherm
Anderlecht-eigenaar Marc Coucke en voorzitter Wouter Vandenhaute. © Photo News

“Kapitaalsverhoging op Anderlecht is niet hoogdringend”, maar het tegendeel is waar

AnderlechtIn het Lotto Park is de aangekondigde kapitaalsverhoging nog steeds niet doorgevoerd. Aandeelhouder Etienne Davignon zegt dat er geen haast bij is, maar dat wordt intern anders gepercipieerd. Daar is men zeer bezorgd over die uitspraken.

16 reacties

 • jack vandenhende

  1 maand geleden
  @Erwin Van Roy , iedere club mag schulden hebben , maar geen 100miljoen zoals Anderlecht .@Kurt Broeckaert , blijven dromen , vooral blijven dromen .
 • Erwin Van Roy

  2 maanden geleden
  Veel mensen verstaan het niet maar als Anderlecht dat schulden heeft geen licentie mag krijgen dan geen enkel ploeg met schulden dus ook club Brugge niet. Maar die club aanhang hieronder die denken dat het voor hun club wel mag want die spelen toch in een stadion dat betaald is door de belasting betaler. Die kapitaalsverhoging komt er geen paniek.
 • marc wauters

  2 maanden geleden
  Mijnheer kurt de grootste club ziemaar dat ze zich morgen kunnen plaatsen anders is het europees voetbal al voorbij voordat het begint
 • Dirk Hermans

  2 maanden geleden
  Je gelooft toch niet dat Coucke een cadeau gaat geven van 37 miljoen.
 • Rachid Kourrich

  2 maanden geleden
  de bond moet in actie komen tegen deze club die 100 miljoen schuld heeft ,andere clubs mogen nog geen 10 miljoen schuld hebben en Anderlecht kan gewoon blijven aankopen.
 1. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.