Anderlecht-eigenaar Marc Coucke en voorzitter Wouter Vandenhaute.
Volledig scherm
Anderlecht-eigenaar Marc Coucke en voorzitter Wouter Vandenhaute. © Photo News

“Kapitaalsverhoging op Anderlecht is niet hoogdringend”, maar het tegendeel is waar

AnderlechtIn het Lotto Park is de aangekondigde kapitaalsverhoging nog steeds niet doorgevoerd. Aandeelhouder Etienne Davignon zegt dat er geen haast bij is, maar dat wordt intern anders gepercipieerd. Daar is men zeer bezorgd over die uitspraken.

16 reacties

 • jack vandenhende

  1 jaar geleden
  @Erwin Van Roy , iedere club mag schulden hebben , maar geen 100miljoen zoals Anderlecht .@Kurt Broeckaert , blijven dromen , vooral blijven dromen .
 • Erwin Van Roy

  1 jaar geleden
  Veel mensen verstaan het niet maar als Anderlecht dat schulden heeft geen licentie mag krijgen dan geen enkel ploeg met schulden dus ook club Brugge niet. Maar die club aanhang hieronder die denken dat het voor hun club wel mag want die spelen toch in een stadion dat betaald is door de belasting betaler. Die kapitaalsverhoging komt er geen paniek.
 • marc wauters

  1 jaar geleden
  Mijnheer kurt de grootste club ziemaar dat ze zich morgen kunnen plaatsen anders is het europees voetbal al voorbij voordat het begint
 • Dirk Hermans

  1 jaar geleden
  Je gelooft toch niet dat Coucke een cadeau gaat geven van 37 miljoen.
 • Rachid Kourrich

  1 jaar geleden
  de bond moet in actie komen tegen deze club die 100 miljoen schuld heeft ,andere clubs mogen nog geen 10 miljoen schuld hebben en Anderlecht kan gewoon blijven aankopen.
 1. Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmakende ‘FIRE’
  Play
  TV

  Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmaken­de ‘FIRE’

  Streamz lost de trailer van de vierdelige documentairereeks ‘Is crypto het nieuwe goud?’ De reeks volgt negen Vlamingen en vier experten in de mysterieuze wereld van cryptovaluta en NFT’s. Ze geven elk een kritische blik op de unieke en bijzondere digitale munt. Maak kennis met de crypto-aanhangers die hun succes en tegenslagen delen. “In 2017 hebben we al onze bezittingen verkocht en dan zijn we voor bitcoin gegaan", klinkt het bij Didi Taihuttu.