Daniel Spreutels in 2019.
Volledig scherm
Daniel Spreutels in 2019. © BELGA

Jurist Daniel Spreutels, door Coucke bedankt met telefoontje van 90 seconden: “Hij heeft één ding onderschat, Anderlecht heeft een ziel”

AnderlechtEen telefoontje van anderhalve minuut. Meer uitleg kreeg ex-Anderlechtbestuurder Daniel Spreutels niet van Marc Coucke in april 2018. Na 35 jaar dienst werd hij aan de deur gezet, maar van wrok is geen sprake zegt hij in La Dernière Heure: “Het is verteerd. Mijn tijd bij Anderlecht eindigde op een vreemde manier, maar dat is oude geschiedenis.”

11 reacties

 • Freddy Madou

  5 maanden geleden
  Wees blij dat Coucke zijn geld er niet uittrekt anders mogen ze opnieuw beginnen in 34 ste Provinciale.
 • bernard deplacie

  5 maanden geleden
  Een advocaat die spreekt over een ziel hebben. Anderlecht moest vlug verkocht worden omdat er hen van alles boven het hoofd ging. Natuurlijk moest Coucke die oude clan aan de deur zetten. Wat had je gedacht ?
 • Louis Heyens

  5 maanden geleden
  Vierenhalf MILJARD oude Belgische franken aan schulden maar "Anderlecht heeft een ziel" EN vooral ... ze kennen hooggeplaatste personen die (onopvallend) aan de touwtjes kunnen trekken zodat RSCA binnenkort weer een titelkandidaat en een grootmacht MOET worden. Soms door controversiële beslissingen van de scheids en de VAR ten nadele van directe concurrenten maar zolang het (bijna) niet opvalt zullen wij het wel slikken.
 • Mister Colombo

  5 maanden geleden
  Meneer Coucke, Daniel Spreutels,die ziet tenminste klaar en wil niet dat de mensen nog bedrogen worden. Het liedje van Anderlecht is uit voor een tijdje. Heren supporters, misschien best een abonnement gaan zoeken bij ploegen die tenminste nog goed presteren.Anderlecht zit diep in het rood en blijven hun spelers royaal betalen.Een bedrijf in moeilijkheden die dankt onmiddellijk personeel af.
 • boris paesen

  5 maanden geleden
  Waarom zou Coucke die man moeten bedanken voor de schuldenberg die hij achtergelaten heeft. Hij mag blij zijn dan hij hem niet aanklaagt.