Julien Duranville.
Volledig scherm
Julien Duranville. © Photo News

Julien Duranville trok vorige week ei zo na naar Dortmund

AnderlechtHij was de reddende paarse engel tegen OHL vorig weekend en ook donderdag in de Conference League opnieuw beslissend tegen Silkeborg: de 16-jarige Julien Duranville is de lichtflits die de Brusselse duisternis van de voorbije weken doorbrak. Een jongen van goud in alle mogelijke betekenissen. Maar zullen ze die nieuwe groeibriljant in Brussel tegen zijn eigen dadendrang en tegen het ongeduld van zijn entourage kunnen beschermen?

15 reacties

 • gaston bergmans

  3 maanden geleden
  de ploeg van westerlo is geen 10 miljoen in totaal , een eitje voor anderlecht
 • Angelo ledda

  3 maanden geleden
  als het niet lukt ..beginnen koersen
 • Jan Wybo

  3 maanden geleden
  Jos,dan is de put bijna gevuld
 • jos kenis

  3 maanden geleden
  Hij is stukken beter dan die Anthony van Ajax en die hebben ze verpatst voor 100 miljoen. Nooit laten gaan voor minder dan 80 miljoen.
 • Mie Van Gestel

  3 maanden geleden
  Die "verhaaltjes" van den Albert toch.Ze zijn te mooi om waar te zijn!
 1. HERBELEEF. Het crisisberaad in Tubeke, het ontslag van Mazzu en de persconferentie van Vandenhaute: dag één na het debacle op Sclessin
  Play
  Anderlecht
  204

  HERBELEEF. Het crisisbe­raad in Tubeke, het ontslag van Mazzu en de persconfe­ren­tie van Vandenhau­te: dag één na het debacle op Sclessin

  De druppel die de emmer deed overlopen. Standard-Anderlecht werd gisteren bij 3-1 voor de thuisploeg gestaakt omdat de bezoekende fans vuurpijlen op het veld gooiden. Die 3-1 wordt zo een 5-0-nederlaag, terwijl het lot van trainer Felice Mazzu intussen ook bezegeld is. Herbeleef hier nog eens alle ontwikkelingen van vandaag op Anderlecht, inclusief de persconferentie van voorzitter Wouter Vandenhaute.