Gregory Van Gansen / Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Gregory Van Gansen / Photo News

Jos Donvil geeft eerste uitgebreid interview als Anderlecht-CEO: “Het zal geen vijf jaar duren voor we gezond zijn”

AnderlechtDe inloopperiode is achter de rug. Jos Donvil (60) is dik drie maanden CEO van Anderlecht, dus vond hij het tijd voor een eerste interview. Hij gaat in op tien thema’s. Van zijn verleden bij Standard, over de aandeelhouderskwestie tot de samenwerking met Vincent Kompany.

41 reacties

 • eric de baene

  4 weken geleden
  Union wordt de echte nieuwe Brusselse ploeg in de Jupiler league ! Succes voor volgend 'jaar
 • jozef van riel

  2 maanden geleden
  Ah ja Guy. Welke ploeg was dat dan?
 • Guy Moreels

  2 maanden geleden
  Je zal weer zien wie bij de eersten de licentie beet heeft. Ik ken ploegen, die ook enorme schulden hadden. Die kregen geen licentie. Zelfs één die terug vanuit vierde provinciale moest beginnen.
 • eric verschueren

  2 maanden geleden
  Zelfs nu dat anderlecht met schulden zit zijn de frustaties van anderlechthaters nog niet weg zo bang dat ze zouden terugkomen op hun vroegere niveau en terug de titels aaneenrijgt . Anderlecht heeft nog altijd de meeste titels en 3 europeese bekers gewonnen daar gaat in belgie de eerste 20 j niets aan veranderen . Hebben ook een eigen stadion en moeten niet gaan huren bij hun stad en hebben ook geen subsidies ontvangen tijdens het EK in belgie dus om nu zo hoog van de toren te blazen ?
 • Roger Dubois

  2 maanden geleden
  Den Union st Gillis wordt de nr1 van den bxl.
 1. Kijk hier naar de samenvatting van de openingstijdrit van de Giro
  Play

  Kijk hier naar de samenvat­ting van de openings­tijd­rit van de Giro

 2. De Bruyne voor Gouden Bal? Thierry Courtois in HLN Sportcast: “Als Belg heb je altijd een achterstand in zo’n verkiezing”
  Play
  Voetbal

  De Bruyne voor Gouden Bal? Thierry Courtois in HLN Sportcast: “Als Belg heb je altijd een achter­stand in zo’n verkiezing”

  8 mei