Jean Kindermans bij de persconferentie deze voormiddag.
Volledig scherm
Jean Kindermans bij de persconferentie deze voormiddag. © Photo News

Jeugdcoördinator Jean Kindermans blij met signaal Coucke

AnderlechtEen opgetogen Jean Kindermans mocht samen met Marc Coucke en Luc Devroe aankondigen dat Anderlecht vol inzit op de jeugd. "Dit is de eerste keer in veertien jaar tijd dat er zoveel aandacht besteed wordt aan de jeugd", aldus de jeugdcoördinator. "Toen ik hoorde dat de voorzitter een officiële persconferentie wou houden, viel ik bijna van mijn stoel. Dit is absoluut een positief signaal".

2 reacties

 • Emiel de herdt

  3 jaar geleden
  de meeste voetbal leiders hebben geen geduld meer liever een derde rang buitenlander als te investeren in eigen jeugd zie ( granvula )
 • dave hosten

  3 jaar geleden
  Is idd. goede strategie, meer Belgische clubs zouden dit moeten doen, op termijn komt dat altijd ten goede, lange termijn visie...niet zoals velen op vandaag denken. Trek de kaart van de jeugd (op gezonde manier) en niet altijd maar derderangs buitenlanders.
 1. Kapitaalverhoging voor dummies, negen prangende vragen rond Anderlecht beantwoord: “Er is een put gedicht, maar besparen blijft nodig”
  PREMIUM
  Anderlecht
  13

  Kapitaal­ver­ho­ging voor dummies, negen prangende vragen rond Anderlecht beantwoord: “Er is een put gedicht, maar besparen blijft nodig”

  “Anderlecht is uit de gevarenzone”, beweert sporteconoom Wim Lagae (KU Leuven) na de kapitaalverhoging. Maar wat zijn nu de mogelijke gevolgen van de kapitaalverhoging, en vooral die voor de fans? Komen er straffe zomertransfers aan, of moeten ze alweer jongeren gaan verkopen? En wanneer kan paars-wit opnieuw de voet zetten naast die van aartsrivaal Club Brugge? Een situatieschets in negen prangende vragen.
 1. Koeman over toekomst Messi: "Het ligt in zijn handen"

  Koeman over toekomst Messi: "Het ligt in zijn handen"

 2. De Bilde en Van Damme laten in HLN SPORTCAST hun licht schijnen over Super League Saga
  Play
  HLN SPORTCAST

  De Bilde en Van Damme laten in HLN SPORTCAST hun licht schijnen over Super League Saga