Heeft Adrien Trebel nog een toekomst bij Anderlecht?
Volledig scherm
PREMIUM
Heeft Adrien Trebel nog een toekomst bij Anderlecht? © Belga

Je betaalt hem toch, kan je hem evengoed gebruiken: onze Anderlecht-watcher ziet hoe Mazzu Trebel na jaar afwezigheid weer laat spelen

AnderlechtNet als je hem helemaal bent vergeten, duikt hij weer op. Na meer dan een jaar speelde Adrien Trebel (31) nog eens een wedstrijd voor Anderlecht. Verguisd door Vincent Kompany, opgevist door Felice Mazzu en wat dat betekent voor zijn toekomst in het Lotto Park. 

19 reacties

 • rudy Willemse

  3 weken geleden
  De vorige trainer had een belachelijke visie over Trebel. Hij was en is de meest waardevolle speler van Anderlecht en altijd goede mentaliteit en inzet. Onbegrijpelijk dat hij niet mocht spelen. Blij dat die super ego alles weet beter trainer weg is.
 • Frederik Jansens

  1 maand geleden
  Goede speler, moet altijd spelen.
 • dimitri brams

  1 maand geleden
  Trebel, you hate him or you love him maar één ding staat vast mismeesterd door kompany waar alleen de vriendjes tellen. Elke normale coach zou beseft hebben dat hij meer grinta zou gegeven hebben aan de ploeg die al 2 jaar zoekende was. Ik ben er altijd van overtuigd geweest dat kompany tactisch te zwak was en Mazzu zal met zo goed als de zelfde groep een echte ploeg op de plein zetten met een duidelijke visie. Ben ik zeker van…
 • Linda Remans

  1 maand geleden
  Pauzes, onde welke steen ben jij uitgekropen, voetballers betalen maar een fractie van een normale werkman. Dus Uw rekening klopt niet.
 • Patrick Weyers

  1 maand geleden
  Ze hebben zo lang gewacht tot hij op pensioen mag gaan. Maar beter Trebel dan de zoveelste overbetaalde loze belofte uit een of ander exotisch land.