Jan Vertonghen opent buurtvoetbalpleintje in Sint-Niklaas en gaat geen vraag over Anderlecht uit de weg: “Er is maar één oplossing, winnen”

AnderlechtEen welgekomen afleiding. Jan Vertonghen (35) opende vandaag als ambassadeur ‘zijn’ buurtvoetbalpleintje in Sint-Niklaas. Vragen over Anderlecht ging hij echter niet uit de weg - chapeau.

2 reacties

 • eric debanne

  5 maanden geleden
  Topspeler geweest zag hem graag spelen maar zijn tijd is voorbij nu helaas ...! Tijd voor de jeugd
 • Lucas Vissers

  5 maanden geleden
  Houd u daar wat mee bezig ! Een goede oplossing, want op het hoogste niveau zal het niet meer gaan vrezen we !
 1. “Take it in your face!”: Anderlecht-aanvoerder Vertonghen kreeg tegen Antwerp micro mee en dat leverde opvallende beelden op
  Anderlecht
  5

  “Take it in your face!”: Anderlecht-aanvoerder Vertonghen kreeg tegen Antwerp micro mee en dat leverde opvallende beelden op

  Als u de wedstrijd afgelopen weekend tegen Antwerp zag, kon u alleen maar vaststellen dat Anderlecht-aanvoerder Jan Vertonghen opnieuw bij de beteren bij paars-wit was. Wat u wellicht nog níet wist: de 35-jarige Rode Duivel kreeg voor de gelegenheid ook een micro opgespeld. Van het onderonsje met Antwerp-kapitein, vriend en “strijder” Toby Alderweireld bij de aftrap, over het “alibi-drukzetten” van een Antwerp-speler tot de “take it in your face!” tegen zijn ploegmaats bij een vrije trap voor de vijand: het komt allemaal in bod in een video van ruim tien minuten.
 2. Anderlecht eist 25.001 euro van ‘Humo’-journalist Jan Hauspie, die reageert in podcast: “Zo’n dagvaarding is even schrikken, ja”
  13

  Anderlecht eist 25.001 euro van ‘Hu­mo’-journalist Jan Hauspie, die reageert in podcast: “Zo’n dagvaar­ding is even schrikken, ja”

  Jan Hauspie, de ‘Humo’-journalist die vorige maand een ophefmakend artikel over RSC Anderlecht schreef, heeft zich bij de podcast ‘Café Constant’ uitgesproken over de dagvaarding die hij kreeg van paars-wit. De club eist 25.001 euro. Hauspie: “Ik heb mij vragen gesteld bij wat er gebeurde bij een voetbalclub en heb daarop antwoorden gezocht.”