Marc Coucke en Wouter Vandenhaute, hier op een archiefbeeld.
Volledig scherm
Marc Coucke en Wouter Vandenhaute, hier op een archiefbeeld. © Photo News

Jaarrekening Anderlecht gepubliceerd: RSCA kan kosten drukken, maar kapitaalsverhoging was echt wel broodnodig

AnderlechtDat Anderlecht een nieuw monsterverlies leed van 29 miljoen euro in het seizoen 2020-2021, was al bekend. Maar nu is ook de jaarrekening van RSCA gepubliceerd bij de Nationale Bank. In dat overzicht vallen nog een paar dingen op. Paars-wit gaf minder uit, maar het eigen vermogen ging desondanks stevig in het rood. De kapitaalsverhoging van eind december was een must.

1 reactie

 • Jonathan Loterman

  4 maanden geleden
  En de rekening van andere ploegen? Niet vergeten met de lopende zaken dat de rekeningen misleidend kunnen zijn
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 2. Onze Anderlecht-watcher ziet paars-wit vol vertrouwen zitten: “De blik mag omhoog, maar de situatie is nog uiterst precair”
  PREMIUM
  Anderlecht
  30

  Onze Anderlecht-wat­cher ziet paars-wit vol vertrouwen zitten: “De blik mag omhoog, maar de situatie is nog uiterst precair”

  Deel één van het belangrijke tweeluik mag worden afgevinkt. Anderlecht klopte Antwerp verdiend en kan volgende week op Gent de poort naar de Champions’ play-offs helemaal opengooien. Onze Anderlecht-watcher Kjell Doms: “Paul Van Himst is nog scherp van geest op zijn 78ste, Anderlecht ís op dit moment — samen met AA Gent — de best voetballende ploeg van België.”