Wouter Vandenhaute.
Volledig scherm
Wouter Vandenhaute. © Joel Hoylaerts / Photonews

Is rol Vandenhaute te rijmen met makelaarslink? Licentiecommissie pluist het uit, topclubs stellen zich vragen

AnderlechtPeter Croonen, voorzitter van de Profliga en van Racing Genk, vindt het geen goede zaak voor het Belgisch voetbal dat Wouter Vandenhaute als extern adviseur is aangesteld bij Anderlecht. En AA Gent heeft een aantal pertinente vragen voor de vroegere Woestijnvis-baas. Dat Vandenhaute mede-eigenaar is van makelaarsbedrijf Let’s Play zorgt bij twee grote clubs in Vlaanderen duidelijk voor een ongemakkelijk gevoel. De licentiecommissie onderzoekt of Vandenhaute zijn functies mag combineren.

22 reacties

 • Rik Cappelle

  2 jaar geleden
  Het is toch hemeltergend en een enorme kapitaalverspilling om zulk een groot onderzoek daar naar toe te voeren. Net alsof ze zouden durven te foefelen bij het randgemeente ploegske. Nee toch ? En Wouterke alleszins niet. Vraag het maar eens aan zijn vroegere tv-collega's.
 • Vanhoutte Werner

  2 jaar geleden
  Verkeerde keuze van Anderlecht. Sep Blatter en Platini waren nog vrij .....
 • Kris De Smet

  2 jaar geleden
  Feit is, iedereen heeft hem gezien in de slimste mens, hij kan geen deftige zin vormen, maar, vond zichzelf grappig, als enigste, dat worden vergaderingen om de vinger af te likken ...en dodo te doen.
 • Pieter De Ruyter

  2 jaar geleden
  Voor Anderlecht zal dit geen probleem zijn.
 • kris vervaeke

  2 jaar geleden
  Wie gelooft er nu nog in het voetbal ?
 1. ANALYSE. Waarom het niet zo gek zou zijn mochten de wegen van Anderlecht en Vincent Kompany deze zomer scheiden
  PREMIUM
  Anderlecht
  18

  ANALYSE. Waarom het niet zo gek zou zijn mochten de wegen van Anderlecht en Vincent Kompany deze zomer scheiden

  Coacht Vincent Kompany zondag op Brugge zijn laatste wedstrijd voor Anderlecht? Kompany is topkandidaat om volgend seizoen manager van het Engelse Burnley te worden, als die zich tenminste kunnen verzekeren van het behoud in de Premier League. Een analyse waarom de tijd misschien rijp is, voor zowel Anderlecht als Kompany, om te luisteren naar aanbiedingen van andere clubs.