Esposito Sebastiano.
Volledig scherm
PREMIUM
Esposito Sebastiano. © Photo News

INTERVIEW. Sebastiano Esposito, man met flair én een mening, praat voor het eerst sinds z’n overstap naar Anderlecht: “Ik heb zoveel te danken aan Romelu”

AnderlechtMet de komst van Sebastiano Esposito (20) heeft Anderlecht er niet enkel een stevige portie Italiaanse flair bijgekregen. De jonge Italiaan is ook een man met een mening én heeft een duidelijk toekomstbeeld, zo zegt hij in zijn eerste interview sinds z’n komst bij RSCA. “Romelu is een fantastische spits, maar ook een geweldig mens. Ik zie ‘m nog meer als een tweede vader dan als een grote broer.”

0 reacties

 1. REACTIES. Bilal El Khannouss: “Maak straks mijn koffer voor Qatar” - Hannes Delcroix: “WK-break gebruiken om de hoofdjes even leeg te maken
  Play
  Jupiler Pro League
  3

  REACTIES. Bilal El Khannouss: “Maak straks mijn koffer voor Qatar” - Hannes Delcroix: “WK-break gebruiken om de hoofdjes even leeg te maken

  Een nieuwe nederlaag voor Anderlecht, een nieuwe overwinning voor Racing Genk. Het contrast tussen beide clubs kan na 17 speeldagen - de helft van de reguliere competitie - niet groter zijn. Hannes Delcroix noemt de elfde plaats “treurig”. “Als Anderlecht zijnde moet je bovenin meedraaien en meedoen voor de play-offs.” Een andere sfeer bij Genk-speler Bilal El Khannouss, maar: “Over de titel wordt er nog niet gesproken.”