Anderlecht-CEO Peter Verbeke.
Volledig scherm
PREMIUM
Anderlecht-CEO Peter Verbeke. © Jan De Meuleneir / Photo News

INTERVIEW. Peter Verbeke, de man die Anderlecht weer naar de top moet loodsen: “Financieel houden we komende vijf jaar géén rekening met titel”

AnderlechtDe nieuwe CEO spreekt. Peter Verbeke (39) is meer dan ooit de man die Anderlecht weer naar de top moet loodsen. Een open gesprek over de kapitaalsverhoging, de samenwerking met Kompany en hoe de bloedrode cijfers langzaam moeten verdwijnen. “We zullen onszelf nog jaren beperkingen opleggen.”

17 reacties

 • Eric Severijns

  1 jaar geleden
  Wat een reacties, je bent pas bankroet wanneer je geen activa meer hebt, blijkbaar regeert in Vlaanderen alleen afgunst, en ja Anderlecht zal meedoen voor de titel, maar geen rekening met de extra inkomsten getuigt alleen van gezond verstand, iets wat er ten tijden van Vandenstock en Van Holsbeek niet was. Verder lopen er tal van talenten rond die het beste laten vermoeden, niet enkel Bonida, ook een Lissens , Debast en anderen hebben een toekomst in Anderlecht.
 • willem sliggers

  1 jaar geleden
  Een nieuwe CEO voor Anderlecht die zijn job aan het leren is uit 5 boeken die hij soms ter hand neemt .. Dat is hetzelfde als in de ronde van Frankrijk starten terwijl je net van je steunwieltjes bent verlost ! Veel geluk daar !
 • Etienne Durinck

  1 jaar geleden
  Van waar blijven de miljoenen komen ? Anderlecht is in feite reeds jaren bankroet.
 • Polutnik Ronald

  1 jaar geleden
  Met die Peter Verbeke , komen er nog eens extra miljoenen loon aan schulden te pas . Daar in Anderlecht zetelen alleen maar mensen met lonen van miljoenen euro's , en dan raken ze zo bij de honderd miljoenen euro's aan schulden
 • Stefaan Cnudde

  1 jaar geleden
  Marc Coucke heeft een smak geld betaald aan de vorige eigenaars, bovendien om en bij de 50 miljoen euro aan schulden omgezet in kapitaal en nu als toetje alweer 29 miljoen verlies… Daar ziet de man nooit nog iets van terug. Hoe lang kan dit nog blijven duren. Veel zakenmensen moeten hier niet mee afkomen denk ik. Moet toch de slechtste investering zijn uit zijn loopbaan ? Clubliefde is niet de reden, want zat al overal.. ooit stuikt dit in elkaar zoals in Luik. Maar goed, veel sterkte.