Besnik Hasi als coach van Al-Ahli.
Volledig scherm
PREMIUM
Besnik Hasi als coach van Al-Ahli. © Al Ahli

INTERVIEW. Besnik Hasi over ontslag in Saoedi-Arabië, de flow van Anderlecht en trainer Kompany: “Ik zag lange tijd een sportief directeur of voorzitter in Vincent”

AnderlechtHoe zou het nog zijn met... Besnik Hasi (50)? Na vier jaar keert de ex-coach van Anderlecht terug uit de anonimiteit van het Midden-Oosten. Een open babbel over ‘quality time’, de opmars van RSCA en de voorzitter in Kompany.

4 reacties

 • Eric Liesssens

  3 maanden geleden
  Toch opletten Vincent,we weten allemaal dat Kortrijk iets meer kan tegen gr
 • Albert de Lovendeghem

  3 maanden geleden
  Hasi heeft volkomen gelijk, Kompany is een toptrainer díe altijd blijft doorgaan en achter zijn visie om mooi en aanvallend voetbal te brengen gebaseerd op balbezit en tik-tak voetbal. Over pakweg 5 jaar is hij trainer van Manchester City, nadat hij eerst Anderlecht opnieuw succesrijk heeft gemaakt.
 • Gerry Cle

  3 maanden geleden
  Alle voetbalkenners hopen op een overwinning van Anderlecht. Fanatieke anti supporters natuurlijk niet.
 • Jean DE BRUYNE

  3 maanden geleden
  Ik zie in hem een rechter met zijn proces vandaag winnen ze niet in Kortrijk
 1. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.