Jan De Meuleneir / Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Jan De Meuleneir / Photo News

INTERVIEW. Benito Raman, een maand na de Grote Terugkeer: “Nog een halfjaar bij Schalke? Dan was ik gestopt met voetballen”

RSC AnderlechtDames en heren, le nouveau Benito Raman (26) est arrivé. Zonder wilde haren, maar het hart nog steeds op de tong. Daarom: veertig minuten Benito Raman Uncensored. Over de Grote Terugkeer, de (on)zin van zijn sprints, dreigberichten en de Schalke-nachtmerrie die hem bijna deed stoppen. 

9 reacties

 • eric debanne

  2 maanden geleden
  Geen meerwaarde voor paars-wit ...🙄 Goed voor een middenmoter Hij is snel maar t'is ook al
 • dirk govaerts

  2 maanden geleden
  Het kan alleen maar beter worden , zover was hij dus gezakt in het Profvoetbal leven .Weer eentje die zn makelaar iets te veel geloofde en dacht dat hij echt goed was
 • Eddy Van Roosbroeck

  2 maanden geleden
  Allee, volgens hemzelf weer een wereldvedette die verleden seizoen bij toen bijna 2de klasser niet mocht meedoen Kan beter hardloper worden ,hij is toch overal de snelste volgens hem.
 • Christiaan GOETHALS

  2 maanden geleden
  De kwajongen uit Munkzwalm, als hij content is doet hij dan ook alles, zo liep hij er toch iedereen af bij Schalke, doelmannen, wees op uw hoede.
 • jo verstraelen

  2 maanden geleden
  In zijn rol behoort Raman tot de beste spitsen van België. Hij moest bij Gent weg omdat men twijfels had over zijn gedrag buiten het veld. Naar Brugge kon hij niet wegens teveel gezongen dus dat is het geluk van Anderlecht geweest. De verdedigers zullen er hun handen vol mee hebben en dat creëert de nodige ruimte voor de andere spelers. Zirkzee zal er zijn voordeel mee doen.