Volledig scherm
© Photo News

Indrukwekkend lijstje: deze Europese topploegen stuurden scout naar Zulte Waregem-Anderlecht

RSC AnderlechtAnderlecht won gisteravond met 1-2 op het veld van Zulte Waregem. Een wedstrijd waar een pak Europese topploegen een scout naartoe stuurden. Dat vooral voor twee jonge spelers van paars-wit.

6 reacties

 • DINAMO ZAGREB

  1 jaar geleden
  Atalanta, Feyenoord, Genoa, Rangers,Sociedad en Wolverhampton top ploegen?of top clubs?voormalig top ploegen?sorry maar Genoa is voorlaatste in de serie A,en dat is geen top
 • Patrick Vandeputte

  1 jaar geleden
  Dan zullen er volgende keer veel minder zijn want het was niet om aan te zien. 2 ploegen op PO2 niveau.
 • David Lievens

  1 jaar geleden
  Het was dan ook de enige wedstrijd in eerste klasse. Er zijn nog veel meer clubs die hier een scout hebben rondlopen. Hun job is zoveel mogelijk wedstrijden bekijken en talent noteren, straks zitten dezelfde mannen in de andere matchen. Gisteren zullen ze ook niet veel genoteerd hebben want van beide ploegen was het gewoon rotslecht.
 • Guillermo Chaves

  1 jaar geleden
  Goed dat ze net gisteren kwamen. Yari was slecht en Sambi ook niet op niveau. Hopelijk waren ze net naar toilet bij de flater van Zulj en waren ze net op tijd terug om het geniale passje te zien van onze Oostenrijkse heerser.
 • john dewit

  1 jaar geleden
  Vormer kwam ook scouten !
 1. Gesprek tussen Anderlecht-fans en CEO Donvil verloopt constructief
  Anderlecht
  2

  Gesprek tussen Anderlecht-fans en CEO Donvil verloopt construc­tief

  De meeting met de Fan Board op Anderlecht gisteravond is goed verlopen. CEO Jos Donvil stelde zich voor aan de supportersdelegatie, waarna er vragen gesteld konden worden. Dat gebeurde niet op een agressieve, maar op een constructieve manier. De scherpe brief van de Franstalige Anderlecht-fans kwam kort ter sprake, waarna andermaal bleek dat het gros van de achterban niet achter die boodschap staat. Anderlecht sluit nu de rangen en focust zich ten volle op de topper van zondag op Standard. Er zullen deze week daarom geen interviews zijn, er is wel een persconferentie met Vincent Kompany.
 1. Boonen in HLN Sportcast over voorbereiding Van Aert: “Je kunt op stage diep gaan, maar die typische piekjes in wedstrijden vallen moeilijk te simuleren”
  Play
  HLN Sportcast

  Boonen in HLN Sportcast over voorberei­ding Van Aert: “Je kunt op stage diep gaan, maar die typische piekjes in wedstrij­den vallen moeilijk te simuleren”

  5 maart
 2. Mignolet: "Ik raak de bal met de hand, ja. Maar de goal van Standard komt er ook na buitenspel"

  Mignolet: "Ik raak de bal met de hand, ja. Maar de goal van Standard komt er ook na buitenspel"