AAnouar Ait El Hadj, Yari Verschaeren, Mario Stroeykens en Marco Kana, half augustus na de zege tegen Laci in de voorrondes van de Conference League. Geen enkele van hen startte in de basis tegen Kortrijk.
Volledig scherm
PREMIUM
AAnouar Ait El Hadj, Yari Verschaeren, Mario Stroeykens en Marco Kana, half augustus na de zege tegen Laci in de voorrondes van de Conference League. Geen enkele van hen startte in de basis tegen Kortrijk. © Photo News

In Youth They (Still) Trust, al is de context wel veranderd bij Anderlecht: enkel de besten spelen

AnderlechtHet was haast een decennium geleden dat Anderlecht aan een match begon zonder Neerpede-producten. Toch betekent dat allerminst dat het jeugdproject begraven is. De insteek is gewoon anders. Jong of oud: enkel de besten zullen spelen.

11 reacties

 • Marcus Camps

  1 jaar geleden
  Zelfs Salemaekers was niet goed genoeg. Nu wel goed genoeg om mee te draaien bij Milan. Ik vind die Kouamé niet echt iemand die meer dan kan Amuzu, Raman, of El Hadj ... En dan ben je toch bezig met kapitaalsvernietiging, waarvoor je nog moet betalen ook ...
 • Hans Verelst

  2 jaar geleden
  Germain, jouw ploeg heeft een keepers probleem. Eerst dat oplossen man! 😁
 • Sandy Dujardin

  2 jaar geleden
  Sorry deze die het meeste kosten spelen. Precies het beleid van provinciaal voetbal. Hadden ze met hun eigen jeugd vorig jaar verder gedaan dan hadden ze binnen 2-3 jaar terug een degelijk team gehad. Nu kopen ze mannen die geen meerwaarde zijn en ook niet beter dan de eigen jeugd. Gevolg is dat binnen kort de eigen degelijke jeugd voor een prikje weg is en dat ze dan dure pseudo vedetten moeten gaan halen. Kijk naar Bornauw, Salemaekers, lukebakio,… Met wat geduld had je een degelijk team .
 • Etienne De Bondt

  2 jaar geleden
  Als dat de beste zijn?
 • Hendrik Peetersen

  2 jaar geleden
  Tegen topploegen als Kortrijk kunnen ze natuurlijk geen risico nemen en moesten ze hun fine fleur van buitenlandse talenten opstellen. Zo is de totale afgang en vernedering nog net vermeden.