Lior met de Gouden Schoen, Gal met de gouden pumps.
Volledig scherm
PREMIUM
Lior met de Gouden Schoen, Gal met de gouden pumps.

In het spoor van Gal Refaelov, ‘power woman’ achter de Gouden Schoen: “Wie denkt dat ik een sterrenleven heb, ‘think again’”

RSC AnderlechtDe sterke vrouw achter de Gouden Schoen: Gal Aviv (31). Niet happig op interviews, maar voor de magische uitreiking maakt ze een uitzondering. Een openhartig gesprek over zichzelf en iedereen die haar lief is, gespreid over twee dagen. In de paars-witte tribunes en de sportclub om de hoek.

1 reactie

 • Kelly VdBurg-de Vos

  4 weken geleden
  Al doet het pijn om hem in dat shirt te zien, het blijft een fantastische mens en voetballer, ik ga nooit zijn doelpunt vergeten in de bekerfinale.
 1. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. “Still got it”: Vincent Kompany scoort op training met knappe omhaal
  Play
  Anderlecht
  4

  “Still got it”: Vincent Kompany scoort op training met knappe omhaal

  Nog steeds die genialiteit. Vincent Kompany amuseerde zich vandaag kostelijk op training én pakte uit met een knappe omhaal, zo tonen beelden op de Instagrampagina van Anderlecht. De T1 van paars-wit ging op een voorzet in duel met Enock Agyei - amper 16 en dus een ongelijke strijd. Kompany liep zich vrij, controleerde met de borst en scoorde via een retro. ‘Vince’ schreeuwde het uit, terwijl Agyei er door anderen fijntjes op werd gewezen om wat meer elleboogwerk in de strijd te gooien. Heel wat internationals hebben de club verlaten, het ideale moment dus om enkele jonkies op training aan het werk te zien.