“Ik ben hier niet voor de nationale ploeg, wel voor Anderlecht”: Jan Vertonghen is duidelijk bij officiële voorstelling

AnderlechtDe kogel is door de kerk: Jan Vertonghen (35) voetbalt dit seizoen voor Anderlecht. De recordinternational van de Rode Duivels (139 caps) komt over van het Portugese Benfica en tekende in het Lotto Park een contract voor twee seizoenen. Met een jaarsalaris van 1,5 miljoen euro netto wordt hij een van de recordverdieners van paars-wit. “Ik hoop niet dat ze mij hier als een held zien”, aldus Vertonghen tijdens de officiële voorstelling.

182 reacties

 • frans caveye

  5 maanden geleden
  voor het loon en de rest zien we wel weer 2 jaar zeker inkomsten en een auto
 • Dirk Vansprengel

  5 maanden geleden
  Welkom in Anderlecht zou ik zeggen, hopelijk komt er nog last minute een spits bij ipv Raman en het komt goed. Succes Jan en Rsca
 • robert van puyenbroeck

  5 maanden geleden
  Niet voor het WK maar voor Anderlecht, mooie woorden, maar iedereen denkt toch aan uitbollen voor de poen.
 • Michael Vandamme

  5 maanden geleden
  Vertonghen is wel iemand die zich altijd 100 procent geeft, al is zijn beste tijd wel voorbij, hij zal zeker zijn plek en meerwaarde hebben bij Anderlecht. Veel inzet en ervaring hebben ze nodig
 • francois demunter

  5 maanden geleden
  Is zijn reddingsboei.
 1. Veertien verdachten vervolgd voor gesjoemel bij verkoop Anderlecht

  Veertien verdachten vervolgd voor gesjoemel bij verkoop Anderlecht

  In de zaak over gesjoemel bij de verkoop van voetbalclub Anderlecht, heeft het federaal parket de raadkamer van Brussel gevraagd om het dossier door te verwijzen naar de correctionele rechter. Zo bericht de krant De Tijd woensdag en wordt ook bevestigd aan onze redactie. Het parket vraagt de vervolging van elf personen en drie vennootschappen voor een waaier aan feiten: oplichting, valsheid in geschrifte, witwassen, private corruptie, schending van het beroepsgeheim en misbruik van vertrouwen.
 2. “Ik wist op dat moment dat ik ging sterven”: nieuwe docu ‘War Junkies’ vertelt het verhaal van oorlogsjournalisten
  TV

  “Ik wist op dat moment dat ik ging sterven”: nieuwe docu ‘War Junkies’ vertelt het verhaal van oorlogs­jour­na­lis­ten

  Op het Filmfestival van Oostende is ‘War Junkies' in première gedaan. Een driedelige documentairereeks over “de achterkant van de oorlogsjournalistiek", zoals regisseur Jasper Christiaens het omschrijft bij VTM Nieuws. “We zochten naar fotografen, fixers, cameramannen ... Mensen die anders heel weinig aan het woord komen, maar die wel daarheen gaan, hun job doen en hun leven op het spel zetten om ons te laten zien wat daar gebeurt.” Onder hen ook VTM Nieuws-cameraman Stijn De Smet. “Ik vind het handig dat je als cameraman nog een filter hebt", zegt hij. “Je kijkt niet rechtstreeks, maar door een schermpje. Dat is een vorm van afstand creëren.”