BELGA
Volledig scherm
© BELGA

“Ik ben coach geworden om die druk te voelen”, zegt Vincent Kompany, die “niet kan lachen” met rode kaart Raman

AnderlechtAnderlecht kon ook de thuiswedstrijd tegen KV Kortrijk niet winnend afsluiten en dus wordt het gemor in de tribunes steeds luider. Omdat het nieuwe puntenverlies een uitleg verdient, geven we de analyse van Vincent Kompany integraal mee.

19 reacties

 • Rudy Claes

  2 maanden geleden
  Goethals@ kan ook zijn dat Anderlecht na volgende speeldag 10de staat !
 • James Williams

  2 maanden geleden
  Het is aandoenlijk hoe die laatste 2 hier Fas en de Ronny, de slechtste trainer die ooit in 1e klasse heeft rondgelopen blijven verdedigen ondanks dat hij elke week weer bewijst dat hij er niks van kent. Tot ergernis van de Anderlecht fans maar hilariteit van de rest van België. Laat hem rustig verder aanmodderen we vinden het best grappig.
 • FAS GOETHALS

  2 maanden geleden
  Zuiver objectief gezien doet Kompany het bij Anderlecht véél beter dan Clement bij Brugge. Het verschil is slechts 5 punten na 15 wedstrijden, Brugge staat 3de en Anderlecht 6de. Brugge met miljoenenaankopen en trainer met diploma, Anderlecht met huurspelers en trainer zonder diploma. Dus zuiver economisch/sportief gezien doet Anderlecht het véél beter. Bovendien Kompany heeft een visie, Clement speelt enkel de Calimero bij verlies.
 • Ronny Popelier

  2 maanden geleden
  Hier zitten opnieuw een paar goede trainers tussen die het toch zoveel beter zouden doen. Feit is dan Vincent Kompany het allerbeste en max uit deze beperkte spelerskleur haalt. Beperkt voor goede aankopen , met huur spelers waarvan men weet straks opnieuw weg, spelers die niet presteert bij hun ploeg ,toch binnenhalen leenbedrag, spelers gekwetst of totaal geen vorm. Doe maar wat Kompany doet , sterke wil zonder middelen om toch te slagen. Kompany komt er wel voor RSCA . Naar de top.
 • eric polspoel

  2 maanden geleden
  Het komt er niet uit de spelers zitten onder stress je zal mij nog gelijk geven.spelers spelen niet bevrijd er is spanning gevloek dit kan niet blijven duren komaan zeg.Haal een ervaren trainer binnen Storck