Vincent Kompany.
Volledig scherm
Vincent Kompany. © Photo News

Het seizoen van Vincent Kompany, of hoe hij langzaam zijn krediet verloor bij Anderlecht

AnderlechtVincent Kompany is niet langer trainer van Anderlecht. Volgens het bestuur zat er met het beschikbare spelersmateriaal meer in. RSCA miste dit seizoen wel wat afspraken. Denk maar aan de verloren bekerfinale of de burenduels tegen Union. Een overzicht. 

3 reacties

 • phil powels

  1 maand geleden
  Bekerfinale heeft het geflikt, was echt een zooitje ongeregeld op en naast het terrein die finale
 • Jozef Maes

  1 maand geleden
  Ze hadden veel beter Frank Vercauteren aan boord gehouden, zouden nooit zo ver weggezakt zijn.Een goeie trainer haalt resultaten met de spelers die hij heeft en moet zich aanpassen aan het spelersmateriaal, zie bv naar Mazzu. Onrealistisch voetbal willen spelen met beperkte voetballers qua talent, en dit seizoen heeft de jeugd ook veel minder gespeeld, geweldige voetballer geweest maar als trainer nog veel te leren.
 • Theo Van Hoof

  1 maand geleden
  Heel erg overroepen. Een goede speler maakt geen goede trainer. Een goede trainer hoeft geen top speler geweest te zijn. Goethals speelde nooit voor de nationale ploeg. Toch werd hij een top trainer. Van Moer was een top speler maar is nooit de top trainer geworden. Hopelijk voor hem kan hij nu in de luwte ervaring opdoen. Zijn ego heeft alleszins een deuk opgelopen. Vele van zijn principes liggen ondertussen al in de vuilbak.
 1. Ziekenfonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzekering aangewezen?
  Spaargids.be

  Zieken­fonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzeke­ring aangewezen?

  De zomervakantie staat voor de deur. Dat betekent meteen ook weer dat vele duizenden kinderen op kamp trekken. Van avontuurlijke kampen met de jeugdbeweging, over sportvakanties, tot speelpleinwerking: aan mogelijkheden geen gebrek. Ondanks de grote toewijding van de monitoren valt een ongevalletje nooit uit te sluiten. Is je kind in dat geval voldoende verzekerd? Spaargids.be noteert wat je zeker moet weten.