De teleurstelling was na de verloren match tegen Kortrijk makkelijk van Kompany's gezicht af te lezen.
Volledig scherm
PREMIUM
De teleurstelling was na de verloren match tegen Kortrijk makkelijk van Kompany's gezicht af te lezen. © BELGA

Het relaas van Kompany na de wanprestatie tegen Kortrijk, woord voor woord: “Ik kan nu huilen, maar dat is niet mijn manier van zijn”

AnderlechtRSC Anderlecht - KV Kortrijk 0-2. Een opdoffer die aankwam in het Lotto Park. Ook bij Vincent Kompany - “ik kan vandaag heel weinig woorden brengen die zalvend zullen zijn”. Zijn letterlijke relaas van net na de match.

101 reacties

 • joannes Roderigas

  6 dagen geleden
  hoe erg kan het zijn, een trainer die geen diploma heeft maar toch mag aanblijven , waar vind men dat? ja zeker bij het belgische voetbal. dit bewijst nogmaals hoe vooringenomen die zijn iedereen is toch gelijk voor de wet, maar voor anderlecht geld dit dus niet.dus
 • frans debont.

  6 dagen geleden
  Altijd hetzelfde liedje, de ploeg is jong awel als ge op uw 20 a21 jaar tekort komt komt ge op 29 ook tekort, een beetje minder roepen dat het toptalenten zijn en veel geld waard zijn dat ze eerst eens bewijzen maar dat is een paar andere mouwen.
 • alfons moons

  6 dagen geleden
  Ik zweer u ELKE cafébaas kan met die selectie méér punten halen ! Absoluut !
 • René De Donder

  6 dagen geleden
  de schuldigen zijn deze dat de lijken uit de kast hebben laten rollen. drastich ingrijpen,allen huur spelers direckt weg en doe enjkel voort met eigen kapitaal. stel een trainer aan (Vercauteren) en zet King even on-hold tot hij drie/vier jaar bij andere klub heeft gewerkt. Nu het aller belangrijkste de Licentie halen,dat word andere koek. das pas realiteit en bouw drie jaren stelselmatig aan nieuwe ploeg,met bevoorbeeld Vercauteren en Nillis en boven hun een type Boskamp
 • jozef van riel

  6 dagen geleden
  Het op de jeugd steken is larie en apekool. Als er spelers zijn met (een beetje) ervaring worden ze of niet gebruikt (Trebel) of doorgestuurd (Vlap)! Want waarom moest een Gerkens vorig jaar vertrekken? Geen topvoetballer misschien maar tussen deze snotters toch best bruikbaar!!
 1. Sep Vanmarcke ondanks valpartij derde: "Als ik op de grond lig, sta ik ook niet op het podium"
  Play

  Sep Vanmarcke ondanks valpartij derde: "Als ik op de grond lig, sta ik ook niet op het podium"

 2. "Qué puta!" Barça-coach Koeman verlaat weer persconferentie met bloedneus
  Play
  voetbal

  "Qué puta!" Barça-coach Koeman verlaat weer persconfe­ren­tie met bloedneus