Volledig scherm
© BELGA

Het probleem-Trebel: zijn buikspieren

AnderlechtBevestigd: er ís een probleem-Adrien Trebel (27). Niet mentaal, wel fysiek: de Anderlecht-middenvelder heeft last aan de buikspieren en haalt daardoor niet zijn niveau.

36 reacties

 • Andre Pappaert

  2 jaar geleden
  Het is niet TREBEL, zou overal op het veld moeten zijn, maar, wat doet KUMS OP HET VELD, voor Antwerp komt hij zelf niet in de basis, vertraagd het spel, het zal er niet op beteren bij Anderlecht. Zolang Hein trainer is. De beste man moest op de bank van Hein voor KUMS zogezegd met tandpijn, laat mij niet lachen, een sterk middenveld ontbreekt er bij Anderlecht, met werkers zoals Trebel, maar zeker geen KUMS, Er zijn veel beter spelers bij Anderlecht dan KUMS
 • Gaston Foubert

  2 jaar geleden
  Ten tijde van Antoine was clubke een grote ploeg, zelfs Europees, met faire supporters in kostuum met klak op de kop. Nu zijn het halve hooligans en terroriseren ze de sociale media met schelden en verwijten tegen al wie niet hun hautaine meningen deelt. En zo het waar is dat de helft van de titels van RSCA gekocht zijn, dan zijn het er nog meer dan die van clubke.
 • Gaston Foubert

  2 jaar geleden
  Varhaeghe is druk bezig VDS in te halen met omkopen en hij heeft er meer middelen voor blijkbaar, niet alleen de scheidsrechters. En nee Dirkske, in de tijd van Antoine was Club nog een grootheid, zelfs Europees, wat nu al helemaal niet meer het geval is, op het belachelijke na.
 • Dirk Van der Weeën

  2 jaar geleden
  Foubert de club van Antoine staat ondertussen al veel verder dan toen,die van Constant gaat er dag na dag op achteruit.En btw ik zou niet weten wat ik aan Ludo Thibos zou moeten vragen,maar hij slaat wel de nagel op de kop.
 • françois troch

  2 jaar geleden
  ik denk niet dat de fans dat denken, Trebel werkt veel te hard kan dat geen 90 min volhouden wat normaal is, hij moet spelen voor drie
 1. Kompany: "Puntenbalans enorm langs verkeerde kant"
  Play
  Anderlecht

  Kompany: "Puntenba­lans enorm langs verkeerde kant"

 2. Lamkel Zé met het ondenkbare en vlotte zeges voor Standard en Anderlecht: de hoogtepunten van speeldag 22
  Play
  Jupiler Pro League

  Lamkel Zé met het ondenkbare en vlotte zeges voor Standard en Anderlecht: de hoogtepun­ten van speeldag 22

  22 januari