Anderlecht.
Volledig scherm
PREMIUM
Anderlecht. © Belga

“Het is even knap als triest dat een jongen van 16 toonde hoe het wel moet”: onze chef voetbal zag hoe Duranville Anderlecht gisteren redding kwam brengen

AnderlechtTien dagen geleden danste het Lotto Park van vreugde. De succesvolle penaltyreeks zou voor een boost zorgen. Maar vandaag blijkt niets minder waar. Er was ook tegen OHL te weinig originaliteit bij Anderlecht, zo ziet onze chef voetbal Niels Poissonnier. “Maar een jongen van zestien kwam redding brengen. Julien Duranville: lef, branie, acrobatie, snelheid en efficiëntie in één.”

0 reacties

  1. Anderlecht in diepste crisis ooit, maar voorzitter Vandenhaute wil niet weten van overgangsseizoen: “Europees voetbal blijft de ondergrens. Ja, dat zit er nog in”
    ANDERLECHT
    20

    Anderlecht in diepste crisis ooit, maar voorzitter Vandenhau­te wil niet weten van overgangs­sei­zoen: “Europees voetbal blijft de ondergrens. Ja, dat zit er nog in”

    Het liefst van al werkt hij in de luwte, maar als het kot bijna letterlijk in brand staat, moet de voorzitter komen blussen. Wouter Vandenhaute gaf tekst en uitleg bij het ontslag van Felice Mazzu en de zoektocht naar een opvolger. “De tijd dat Anderlecht zich meer kon permitteren dan de rest komt niet meer terug. We moeten dagelijks onze borst nat maken en die cultuur is er nog te weinig.”