Michael Verschueren.
Volledig scherm
PREMIUM
Michael Verschueren. © Photo News

Het Grote “Alles komt goed, wacht maar”-interview met Michael Verschueren: “Wij zijn nog steeds een kampioenenhuis”

Anderlecht“Winnen we zondag van Oostende, denk je?”, vraagt Michael Verschueren (49) ons bij het uitzwaaien. ‘Als je dáár niet tegen kunt winnen, kun je het boeltje beter sluiten.’ Verschueren moet erom lachen. ‘’t Is de slechtste niet’, hoor je binnen de vier muren van Neerpede. Il est sympa. Dat kunnen wij best geloven – zijn partijgenoten willen, kunnen of durven niet breeduit te spreken over wat binnen de club als ‘Anderlecht 2.0’ wordt omschreven. First and last man standing: ‘Mister Michael’.

5 reacties

 • Freddy Madou

  3 jaar geleden
  Van Top ploeg naar flop ploeg.
 • JURGEN VAN DURME

  3 jaar geleden
  Alles komt goed, maar zal niet dit weekend zijn
 • Luc Vandamme

  3 jaar geleden
  Een goede ploeg komt niet door geld , eerst goede spelers die gemotiveerd zijn en ook een trainer die er in geloofd . En sommige spelers zitter er daar bij voor koek en ei en dan snotters die zelfs rode duivel worden. Wakker worden zeg.
 • Dirk Loockx

  4 jaar geleden
  Een professionele club als Anderlecht onderzoekt toch waarom ze zoveel gekwetsten hebben neem ik aan? De spelstijl van Anderlecht is niet geschikt voor de tactisch en fysiek sterke Belgische competitie.Te gemakkelijk op te verdedigen.Met het knijpen van de backs geven ze te veel ruimte weg aan de tegenstander en het spel gaat veel te traag wegens geen aanspeel mogelijkheden op de flank. Ze kantelen te weinig. Met deze kwaliteiten en spelstijl halen ze geen playoff 1.
 • janpiere ledure

  4 jaar geleden
  Alles goed ???? Ja met tijd en boterhammen !! Maar van waar die boterhammen gaan komen ??????