Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Het geloof is groot, het geduld ook: waarom Anderlecht Ashimeru met fluwelen handschoenen aanpakt

RSC AnderlechtAls een nieuw kristallen glas dat maar net in de vitrinekast staat. Zo behoedzaam pakt Anderlecht het aan met Majeed Ashimeru (23). Het geloof is groot, het geduld ook. “Hij kan hier ontploffen.”

13 reacties

 • Raymundo Goethals

  7 maanden geleden
  Kan we degelijk iets. Met een goede trainer vermenigvuldig je dat. Effe rekenen: 100% x 0,3 = 30%. Tja, wordt niks. Doorsturen en weer een ander halen zeker?
 • Gilbert Vermeersch

  8 maanden geleden
  Hij 23j, kan misschien het huidig niveau van Anderlecht halen maar daarom ben je nog geen Charles 20j,of een Lang 22j. En geen Kosouvou niet eens 20j die meer dan behoorlijk z’n plan trekt op Europees niveau.. maar sport-reporters zullen het wel beter weten dan menig gewone supporter.
 • Gerry Cle

  8 maanden geleden
  Dat hij een wereldspeler zal worden betwijfel ik maar hij had een goede inzet en nam veel initiatief. Delcroix, Lokonga en El Hadj ogen veel balvaster, zekerder en technischer.
 • Polle Vandevaat

  8 maanden geleden
  Het is niemeer gelijk vroeger de tijd met Nilis bvb. Luc die moest ge nie pamperen en had geen complimentjes nodig gelijk die jeugd van nu. Weet nog hoe ik in de tijd hem in de living nadeed als hij weer eens een pegel in de winkelhaak sjarelde. Zo is mijne slof ooit tot bij ons Arlette in de keuken gevlogen. Nog al een geluk dat ik haar goei kastrollen nie geraakt heb. Daar had ze nie mee gelachen ook al is ze ook fan van Luc .
 • Allard Emile

  8 maanden geleden
  De Baene Eric, niet te vlug jongen met Ashimeru, Deli was ook een topper bij Club, maar hij is toch al wet langs een achterpoortje hé.
 1. 2 op 3 Belgen vrezen geen deftig pensioen te krijgen: via deze fiscaal interessante methodes zet je makkelijk geld opzij
  Spaargids.be

  2 op 3 Belgen vrezen geen deftig pensioen te krijgen: via deze fiscaal interessan­te methodes zet je makkelijk geld opzij

  66 procent van de Belgen vrezen dat ze geen deftig pensioen zullen ontvangen. De mediaan van alle werknemerspensioenen bedroeg in januari 2020 1.449 euro bruto. Hoeveel dat in de toekomst zal zijn, is onduidelijk. Wie dus na zijn pensionering voldoende financiele armslag wil behouden, bouwt tijdens zijn beroepsloopbaan best een extraatje op. Mogelijkheden zijn er genoeg, en ze krijgen vaak ook fiscale aanmoediging. Spaargids.be zet zeven interessante formules op een rij.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).