Nmecha.
Volledig scherm
PREMIUM
Nmecha. © Photo News

Het complexe dossier van Lukas Nmecha: Anderlecht wil absoluut proberen hem te houden, entourage sluit niks uit

AnderlechtTussen hoop en realisme. Anderlecht zou Lukas Nmecha (22) graag nog een jaar houden, maar het bestuur beseft dat het complex wordt. Positief is wel dat het kamp-Nmecha niets uitsluit. “Waarom zou Lukas niet blijven?” Een inzicht in het dossier van de paars-witte smaakmaker. 

5 reacties

 • Marcus Camps

  4 weken geleden
  Er zijn enkele gasten bij Anderlecht van de eigen jeugd die staan te springen voor die plaats. Geef die ook hun kans zou ik zeggen. Nmecha is een goede spits, maar kan het beter ? Ja, het kan beter. Het kan tegenvallen ook uiteraard, maar dan zoek je weer verder. Op termijn is dit toch geen oplossing.
 • Johan Billiet

  2 maanden geleden
  en waarom zou Nmecha wel blijven...om te spelen in een flutcompetitie bij een club met een totaal vergeten glorie en zonder geld (behalve voor stafleden)..?? Kom Nmecha is niet dom hoor.
 • Gert Great

  2 maanden geleden
  Euh, jullie zijn het dossier vergeten precies.
 • Marcus Camps

  2 maanden geleden
  Zal te duur worden, maar misschien kunnen ze hem nog een jaar huren of zo. Als hij in Brussel gedijt is dat voor de koper ook een mooie optie, met weinig risico.
 • Anthony Peeters

  2 maanden geleden
  Ja als je die al zou kunnen huren voor volgend seizoen of volledig kopen daar doe je niks verkeerd mee! Ze moeten juist zien dat ze van spelers als trebel en saief enco af raken. Heel belangrijk ook om alle jonge talenten die nu basisplaats hebben te houden!
 1. Jurist Daniel Spreutels, door Coucke bedankt met telefoontje van 90 seconden: “Hij heeft één ding onderschat, Anderlecht heeft een ziel”
  Anderlecht
  11

  Jurist Daniel Spreutels, door Coucke bedankt met telefoon­tje van 90 seconden: “Hij heeft één ding onderschat, Anderlecht heeft een ziel”

  Een telefoontje van anderhalve minuut. Meer uitleg kreeg ex-Anderlechtbestuurder Daniel Spreutels niet van Marc Coucke in april 2018. Na 35 jaar dienst werd hij aan de deur gezet, maar van wrok is geen sprake zegt hij in La Dernière Heure: “Het is verteerd. Mijn tijd bij Anderlecht eindigde op een vreemde manier, maar dat is oude geschiedenis.”
 1. De 25 goals van topschutter Paul Onuachu
  Play

  De 25 goals van topschut­ter Paul Onuachu

 2. Clement over wel heel vroege wissel van doelpuntenmaker Badji: “Problemen als één schakel totaal andere dingen doet”
  Play
  Club Brugge
  16

  Clement over wel heel vroege wissel van doelpunten­ma­ker Badji: “Problemen als één schakel totaal andere dingen doet”

  7 maart