Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Heropgeviste Refaelov breekt de ban voor Anderlecht: “Als het moeilijk gaat, verwacht ik te spelen”

AnderlechtTerug van weggeweest: Lior Refaelov (35). Na een maand bankzitten mocht de Gouden Schoen eindelijk nog eens starten voor Anderlecht en de Israëliër was op Charleroi, zonder geweldig te spelen, meteen belangrijk met de 0-1. Het kan keren: ‘Rafa’ maakte zich deze week nog ernstige zorgen...

4 reacties

 • dretie munkies

  1 jaar geleden
  Refaelov en Trebel horen niet thuis in dit elftal ! Daar kan die ene goal van Refaelov niets aan veranderen !
 • willy vangeel

  1 jaar geleden
  Kompany is gewoon geen trainer. De vriendjes die door hem al in Anderlecht gespeeld hebben, zijn nooit een meerwaarde voor de club geweest. Moeilijke maar goeie spelers inpassen is het werk van de trainer. Zlatan zou met een trainer als Kompany ook nooit spelen, of toch wel bij een andere club dan.
 • Rudi Wilgenhof

  1 jaar geleden
  Moet altijd spelen.
 • Jose Perez

  1 jaar geleden
  Klasbak geantwoord met prestatie...ik vind Kompany goeie trainer maar begrijp niet dat hij er zo naast kijkt... hetzelfde geldt voor trebel
 1. Gert Verheyen breekt in ‘Over de oceaan’ na pijnlijk bericht van zijn zoon: “Het schuldgevoel draag ik nog altijd mee”
  PREMIUM
  TV
  21

  Gert Verheyen breekt in ‘Over de oceaan’ na pijnlijk bericht van zijn zoon: “Het schuldge­voel draag ik nog altijd mee”

  Het is een Gert Verheyen (52) die we nog niet eerder zagen. Wanneer zijn drie zoons in ‘Over de oceaan’ vertellen dat hun papa sinds de scheiding weinig initiatief neemt om contact met hen te zoeken, kan de nuchtere voetbalanalist zijn tranen niet bedwingen. Wat volgt is een bijzonder open getuigenis over ‘de grootste mislukking uit zijn leven’. “Het moment dat ik hen vertelde dat ik wegging, vergeet ik nooit meer.”