Hendrik Van Crombrugge
Volledig scherm
PREMIUM
Hendrik Van Crombrugge © Photo News

Hendrik Van Crombrugge ziet extra ervaring en kwaliteit bij Anderlecht, maar: “Tijd nodig om puzzelstukjes in elkaar te doen passen”

ANDERLECHTLadies and gentlemen, this is your captain speaking. Na acht loodzware maanden is Hendrik Van Crombrugge (28) eindelijk weer klaar voor de dienst. Aan de vooravond van de competitiestart overschouwt hij de paars-witte troepen. “De titel? We willen vooral beter doen dan vorig jaar.”

10 reacties

 • luc matton

  11 maanden geleden
  Hendrik? Tijd nodig? De tijd is op man! Verander van coach en zoek u een andere club nu het nog kan.
 • jos jansen

  1 jaar geleden
  Ik snap dit niet zo n top keeper bij zo n prutsploeg.Het geld zeker.
 • Emiel Van Landeghem

  1 jaar geleden
  Misschien met andere trainer ?
 • Ludwig De Witte-Steen

  1 jaar geleden
  Goede doelman. Ik hoop dat Anderlecht er door komt, want dat kan het Belgisch voetbal er enkel beter op maken. Ik vrees echter dat er te weinig kwaliteit is door geldgebrek. De eigen jeugd wordt steeds sneller in de eerste ploeg gedropt en snel verkocht om geld in het laatje te krijgen.
 • patrick goor

  1 jaar geleden
  Ik ben geen supporter van een voetbalclub, wel voetballiefhebber. Ik ben al jarenlang een fan van Hendrik. Toen Club Brugge problemen had om een zeer goede doelman te vinden, zei ik aan een vriend (club supporter) heb: waarom nemen jullie Van Crombrugge niet? Super doelman met een gezonde mentaliteit? OK, Mignolet is zeker super maar zal wel meer kosten dan Hendrik.
 1. TRANSFERSOAPS. “Verschueren wilde mijn handtekening en begon zelfs te huilen toen ik ze niet gaf”: AA Gentspits Mido liet Anderlecht stikken
  PREMIUM
  Voetbal
  12

  TRANSFER­SOAPS. “Verschue­ren wilde mijn handteke­ning en begon zelfs te huilen toen ik ze niet gaf”: AA Gentspits Mido liet Anderlecht stikken

  Zelfgenoegzaam verlaat Michel Verschueren het Astridpark. Even ervoor heeft hij het woord gekregen én voor de camera’s de hand gedrukt van Mido, wonderkind van achttien die zich bij AA Gent in de kijker heeft gespeeld. Handtekeningen volgen er nooit. In de vijfde aflevering van onze reeks rond ‘transferdeals die alles hadden kunnen veranderen’ blikken we terug op de dribbel van de wispelturige Egyptenaar in 2001. De dolk in het hart van Mister Michel. Een dag na de cinema op Anderlecht tekent de Egyptenaar doodleuk bij... Ajax.