Hendrik Van Crombrugge
Volledig scherm
PREMIUM
Hendrik Van Crombrugge © Photo News

Hendrik Van Crombrugge ziet extra ervaring en kwaliteit bij Anderlecht, maar: “Tijd nodig om puzzelstukjes in elkaar te doen passen”

ANDERLECHTLadies and gentlemen, this is your captain speaking. Na acht loodzware maanden is Hendrik Van Crombrugge (28) eindelijk weer klaar voor de dienst. Aan de vooravond van de competitiestart overschouwt hij de paars-witte troepen. “De titel? We willen vooral beter doen dan vorig jaar.”

8 reacties

 • Emiel Van Landeghem

  1 week geleden
  Misschien met andere trainer ?
 • Ludwig De Witte-Steen

  1 week geleden
  Goede doelman. Ik hoop dat Anderlecht er door komt, want dat kan het Belgisch voetbal er enkel beter op maken. Ik vrees echter dat er te weinig kwaliteit is door geldgebrek. De eigen jeugd wordt steeds sneller in de eerste ploeg gedropt en snel verkocht om geld in het laatje te krijgen.
 • patrick goor

  2 weken geleden
  Ik ben geen supporter van een voetbalclub, wel voetballiefhebber. Ik ben al jarenlang een fan van Hendrik. Toen Club Brugge problemen had om een zeer goede doelman te vinden, zei ik aan een vriend (club supporter) heb: waarom nemen jullie Van Crombrugge niet? Super doelman met een gezonde mentaliteit? OK, Mignolet is zeker super maar zal wel meer kosten dan Hendrik.
 • Dany Lesy

  2 weken geleden
  Topkeeper met de juiste ingesteldheid!!!
 • berlinde gosselin

  2 weken geleden
  Een pracht doelman en mentaliteit.