Hendrik Van Crombrugge.
Volledig scherm
PREMIUM
Hendrik Van Crombrugge. © Jan De Meuleneir / Photo News

Hendrik Van Crombrugge recht de rug en gelooft erin: “Kampioen zonder clean sheets is ook goed”

Anderlecht2022 wordt een belangrijk jaar voor Anderlecht. Met Hendrik Van Crombrugge (28) opnieuw aan het roer. De RSCA-kapitein over de nasleep van zijn rugblessure, communicatie met Kompany en de makkelijke tegengoals. “Wij die geen prijs kunnen pakken door onze verdediging... Kort door de bocht.”

7 reacties

 • eric debanne

  4 maanden geleden
  Club of union wordt kampioen...!
 • dretie munkies

  4 maanden geleden
  Dat ze gewoon maar rekening houden met Union !
 • Stefaan Jans

  4 maanden geleden
  Ondanks dat het niveau van de Belgische competitie er al een paar jaar op achteruit gaat is deze selectie van Anderlecht nog niet " kampioenwaardig " ! Doe in dit coronajaar maar Union. Is tot op heden zeer constant en gezien ze van 1 B komen hebben zij een ongelooflijk mooi parcours afgelegd !
 • Oscar Schuurmans

  4 maanden geleden
  Kampioen ? Zal niet voor dit seizoen zijn Brugge of union worden kampioen en is te hopen Brugge want bij union is het in de zomer uitverkoop van spelers . En dan wordt het terug een gewoon ploegje dat in de rechter kant van het klassement zal staan .
 • cor vermonden

  4 maanden geleden
  Dromen zijn bedrog.
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.