BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Guillaume Gillet straks met beloften Anderlecht in 1B?

8 reacties

 • Rony Bekaert

  2 maanden geleden
  Waar sommigen het halen dat in Nederland , veldspelers ouder dan 23 jaar mogen meespelen in de keuken divisie , is mij een raadsel !
 • Luc Van der Elst

  2 maanden geleden
  Zou Kompany niet beter daar eerst een beetje gaan spelen vooraleer in 1A te beginnen?
 • Patrick Jacobs

  2 maanden geleden
  Misschien kunnen ze alle mislukte transfers van clubje laten meespelen.
 • André Christiaens

  2 maanden geleden
  Volksgezondheid moet optreden, ouder dan 30 -35 jaar verplicht te stoppen met top sport, ha ja 1B is dan geen stop sport zeker, loopt maar als 37 jarige achter een snaak van 21 jaar. Daar bij Anderlecht zitten twee top sporters, Merckx en Van Himst, kunnen die twee nog opstellen.
 • Christiaan GOETHALS

  2 maanden geleden
  In navolging van Nederland, de jongeren op hoger niveau laten spelen onder begeleiding van ervaren ouderen. Dat komt het Belgisch voetbal ten goede.
 1. TRANSFERSOAPS. “Verschueren wilde mijn handtekening en begon zelfs te huilen toen ik ze niet gaf”: AA Gentspits Mido liet Anderlecht stikken
  PREMIUM
  Voetbal
  12

  TRANSFER­SOAPS. “Verschue­ren wilde mijn handteke­ning en begon zelfs te huilen toen ik ze niet gaf”: AA Gentspits Mido liet Anderlecht stikken

  Zelfgenoegzaam verlaat Michel Verschueren het Astridpark. Even ervoor heeft hij het woord gekregen én voor de camera’s de hand gedrukt van Mido, wonderkind van achttien die zich bij AA Gent in de kijker heeft gespeeld. Handtekeningen volgen er nooit. In de vijfde aflevering van onze reeks rond ‘transferdeals die alles hadden kunnen veranderen’ blikken we terug op de dribbel van de wispelturige Egyptenaar in 2001. De dolk in het hart van Mister Michel. Een dag na de cinema op Anderlecht tekent de Egyptenaar doodleuk bij... Ajax.