Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Groepsgesprek op Anderlecht: spelers uiten grieven, maar zoeken fout vooral bij zichzelf en spreken steun richting Kompany uit

AnderlechtAnderlecht blijft niet bij de pakken zitten. Er is vandaag een groepsgesprek georganiseerd tussen Vincent Kompany, Wouter Vandenhaute, Peter Verbeke en de spelers. Die laatsten hebben hun grieven geuit, maar tegelijk zoeken zij vooral de fout bij zichzelf en hebben ze hun steun uitgesproken richting de coach.

14 reacties

 • Actie reageertje Reactie

  1 jaar geleden
  Hahaha: wie durft binnen de ploeg kritiek op Kompany te hebben!?? Die dat doet heeft zijn langste tijd bij Anderlecht op de loonlijst gestaan.
 • Jean DE BRUYNE

  1 jaar geleden
  De ondergang van anderlecht moet je je niet afvragen wat daar allemaal aan de gang is coucke kent echt niks van voetbalwereld anders was het al lang afgelopen met onze vince
 • Bart Dekort

  1 jaar geleden
  Voetbal is een spel, waarbij hoogtepunten elkaar met zwakten afwisselen. Dus als de huidige voetbalwereld niet kan leven met serieuze tegenslagen endaarom te snel van personeel wisselt, dan kan ze eenvoudigweg niet leven met een elementaire regel in de sport.
 • Anthony Peeters

  1 jaar geleden
  Het ging een tijdje heel goed! Voor de extra spits erbij kwam! Net zoals vorig jaar komt er extra aanvallend volk en schuift kompany met spelers waardoor het spel slechter wordt! Terug naar de eerste opstelling bij begin van het seizoen! Zirkzee Rafa yari vanvoor cullen mid met ashimeru of Olson. In de verdediging moet alleen murillo er zeker opstaan rest is allemaal van zelfde niveau!
 • Luc Vankeirsbilck

  1 jaar geleden
  Het begin van het einde als ze het vertrouwen in de trainer uitspreken
 1. “Nóg wat drama voor hun docureeks”: onze chef voetbal keek mee naar de persconferentie van de voorzitter
  PREMIUM
  ANDERLECHT
  10

  “Nóg wat drama voor hun docureeks”: onze chef voetbal keek mee naar de persconfe­ren­tie van de voorzitter

  ‘Mauve’ - de docureeks van paars-wit - krijgt content in overvloed. Inclusief een aanzienlijke dosis drama. En plotwendingen. Want wat is daar de voorbije jaren nu allemaal niet gebeurd, vraagt onze chef voetbal zich af. “Je hebt een telraam nodig om het aantal personeelswissels bij te houden. Maar als de resultaten er niet zijn, dan is de coach afdanken de evidente en de gemakkelijkste zet. Een scoutingsdepartement, laat staan een spelersgroep, gooi je niet zomaar op straat.”
 2. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.