Michael Verschueren en Frank Arnesen.
Volledig scherm
Michael Verschueren en Frank Arnesen. © BELGA

Frank Arnesen voorgesteld als sportief directeur Anderlecht: “Ik ben nu de verantwoordelijke. Maar dat is geen probleem”

Belgisch voetbalFrank Arnesen is deze voormiddag voorgesteld als de nieuwe sportief directeur van Anderlecht. De 62-jarige Deen stond aan de zijde van Michael Verschueren de pers te woord. Arnesen deed enkele van zijn doelstellingen uit de doeken en blikte onder meer even vooruit naar de wintermercato. “Ik ben nu de verantwoordelijke, maar dat is geen probleem. We komen er wel uit, hoor”, aldus de Deen.

9 reacties

 • Jean Van Rompaey

  3 jaar geleden
  Ze hadden beter Van Haezebroeck nog 6 maanden gehouden en hem een paar deftige spelers gegeven. Was ook veel goedkoper geweest.
 • Joachim Albert

  3 jaar geleden
  Verkoop Bakkali, Vranjes, Santini, Musona, Milic, Saief, Kums en nog enkele andere spelers koop min. 2 aanvallers, vleugelspeler en een deftige verdediger dan lukt het misschien
 • patick baeck

  3 jaar geleden
  Nu nog een paar goei spelers op het veld....want naast het veld lopen nu al genoeg mensen die het voetbal hebben uitgevonden..
 • Kristof Duyck

  3 jaar geleden
  Allee vooruit. Weer persconferenties... sedert dat coucke aan de macht is wordt er gepraat en gepraat... Nu nog voetballen en braaf trainerke zoeken die met de dolle fratsen van al die technische directeurs overweg kan. Zetterberg?
 • Ronny Popelier

  3 jaar geleden
  Dit is de beste zet en transfer dat Anderlecht kon doen. In alles top en bekwaam om RSCA terug naar de top te sturen waar ze horen. Na de stage zal er al een duidelijk verschil zijn, Arnesen zijn eerste stempels zal al duidelijk te merken zijn. Vergeet niet daar is Anderlecht terug.