Felice Mazzu is de nieuwe trainer van Anderlecht: “Van Anderlecht weer nr. 1 van België maken”

AnderlechtDaar is ‘m, de nieuwe coach van RSC Anderlecht. Felice Mazzu (56) zette gisteren zijn handtekening onder een contract van onbepaalde duur op Neerpede. “Samen met Mazzu willen wij van Anderlecht opnieuw de nummer één in België maken”, zegt voorzitter Vandenhaute. Een akkoord tussen Anderlecht en Union kwam er (voorlopig) niet, waardoor Mazzu zelf z'n contract bij de vicekampioen moest verbreken.

32 reacties

 • Marc Peeters

  4 maanden geleden
  Als de 'oeh's' en 'aah's' verstomd zijn en puntje bij paaltje komt blijft er van die sympathieke Mazzu niet veel meer over. Daaraan zie je dat al die trainers-prietpraat maar voor de galerij is. Dan heb je écht te doen met Union!
 • Vannuffel Jos

  4 maanden geleden
  Die haalt oktober niet.
 • christian Temmerman

  4 maanden geleden
  Wat heeft Brugge met Clement gedaan. Juist hetzelfde. Mazzu, zoals Clement, waren vrij om het aanbod te aanvaarden of niet. Beiden kozen voor een nieuwe ploeg. Meer moet daar niet achter gezocht worden. Welk resultaat Mazzu zal halen zullen we mei /juni wel zien. Geef die mens toch een kans.
 • Guido Boonen

  4 maanden geleden
  Na alle ellende eindelijk nog eens feest in Anderlecht. Voor hoelang is nu eventjes ondergeschikt.
 • Lois Verdonk

  4 maanden geleden
  Hij hoeft niets te doen de grootste club van het land is al thuis in Brugge.
 1. ‘Dahmer’ op Netflix verslonden? Dan zijn deze titels als volgende aan de beurt
  TV
  2

  ‘Dahmer’ op Netflix verslonden? Dan zijn deze titels als volgende aan de beurt

  ‘Monster: The Jeffrey Dahmer Story’ wordt gruwelijk goed bekeken op Netflix. De controversiële tiendelige reeks over de Amerikaanse lustmoordenaar/kannibaal die tussen 1978 en 1991 zeventien jongens en jonge mannen om het leven bracht, kende volgens de streamingzender het beste debuut ooit én krijgt deze week een toemaatje in de vorm van een driedelige docu. Dat true crime vermengd met tv-drama massaal veel belangstelling lokt, is een fenomeen waar veel verdeeldheid rond bestaat. Maar indien het primitieve, instinctieve deel van uw psyche hongerig blijft naar meer, dan zijn er genoeg seriemoordenaarverhalen om de rest van het jaar mee op te vullen.
 1. Intussen in 1B... Is Anderlecht gedeeld leider na heerlijke hakbal van Killian Sardella
  Play
  RSC Anderlecht
  2

  Intussen in 1B... Is Anderlecht gedeeld leider na heerlijke hakbal van Killian Sardella

  Terwijl het A-team op de dool blijft, vergaat het de RSCA Futures een pak beter in de Challenger Pro League. De ploeg van coach Robin Veldman heeft zich opnieuw naar een gedeelde koppositie met Beerschot gevoetbald, na een knappe 1-3 zege op het veld van Standard (SL16). Killian Sardella opende de score met een hakbal. Na de gelijkmaker van Tapsoba trokken de paars-witte Futures aan het langste eind dankzij twee goals van Lucas Stassin.