Felice Mazzu.
Volledig scherm
PREMIUM
Felice Mazzu. © BELGA

Faalt Mazzu, dan heeft ook het bestuur gefaald: waarom Anderlecht nog in zijn trainer gelooft ondanks 13 op 30

AnderlechtTerwijl de buitenwereld moord en brand schreeuwt doen ze er op Neerpede alles aan om ondanks de dertien op dertig het hoofd koel te houden. Wij zochten uit waarom Felice Mazzu (voorlopig) nog niet ter discussie staat als trainer van Anderlecht.

30 reacties

 • Stefan Paul

  2 maanden geleden
  @nico baelde: kan zijn maar ooit is het anders geweest en ooit zal het opnieuw anders zijn. Niet vergeten dat jouw ploeg staat waar ze staat deels door het falen van de anderen. Dus niet gaan zweven omdat je nu enkele jaartjes bovenaan staat.
 • Beeckaert Ingo

  2 maanden geleden
  Binnen enkele weken hebben we Trebel terug. En heel toevallig zal de kentering dan starten... Er zijn bij Anderlecht geen andere spelers met de 'over-mijn-lijkmentaliteit', daar wringt het schoentje. Veel goede wil, maar bij een mindere pass gaat het kopje naar beneden en wordt er niet uit geleerd. En ja, we wachten ook op Esposito om eens te tonen waarom hij werd gehaald... Nog iemand een scorende spits op overschot? 😉
 • nico baelde

  2 maanden geleden
  De ploeg van stampen, duwen en trekken zoals Albert de Lovendegem denigrerend bedoelt, staat wel 9 punten voor op de ploeg van het verfijnd voetbal en heeft ondertussen de ploeg van het verfijnd voetbal in al zijn geledingen voorbij gestoken. Vanavond speelt de ploeg van stampen, trekken en duwen in champions League, de ploeg van Albert in de kleuterliga.
 • gie vanheers

  2 maanden geleden
  Natuurlijk heeft het bestuur gefaald want hun transferbeleid trekt op niets. Met deze middelmatige kern kan men echt niet meer verwachten en verlangen. Er is gewoon een gebrek aan kwaliteit bij spelers en bestuur.
 • Boudewijn Akkermans

  2 maanden geleden
  Je ziet wanneer ze in verdediging moeten gaan, ze met 5 man op één lijn staan, dwz dat je bij de omschakeling spelers te kort hebt om snel verticaal te voetballen.