Jan De Meuleneir/ Photo News
Volledig scherm
© Jan De Meuleneir/ Photo News

Exclusief in uw weekendkrant: René Weiler blikt één jaar na vertrek terug op tumultueuze passage bij Anderlecht: "Ik heb erover nagedacht om te stoppen als coach"

AnderlechtEén jaar geleden nam Anderlecht afscheid van René Weiler (45). De man die een onverhoopte titel pakte en Manchester United tot verlengingen dwong, maar 'en passant' wel op de ziel van de trotse recordkampioen trapte. 

4 reacties

 • Marcel De Maesschalck

  3 jaar geleden
  Veel betere trainer dan Billy Turf en René Weiler haalde tenminste resultaten. Hein de windmolen moet zijn eerste deftige prijs nog pakken
 • Hans De Lille

  3 jaar geleden
  Hij was er beter nooit aan begonnen.
 • Ronny Popelier

  3 jaar geleden
  De vraag aan Weiler was, maak RSCA kampioen, wel hij maakte in zijn eerste enige jaar Anderlecht kampioen. Moet het maar doen ,de kern was toen ook niet zo sterk. Alleen jammer dat Weiler geen eerlijke kans gaf aan Stanciou. Wens de heer Weiler verder veel succes toe. Wanneer volgende titel , ondeer Hein ???
 • jozef van riel

  3 jaar geleden
  Ach man toch. Wie buiten u zelf zou daarom treuren?
 1. Kijk hier naar de samenvatting van de openingstijdrit van de Giro
  Play

  Kijk hier naar de samenvat­ting van de openings­tijd­rit van de Giro

 2. EXCLUSIEF. Onze docureeks ‘Ik ben Remco’ zat in aanloop naar de Giro in het spoor van Evenepoel: “Na de openingstijdrit ga ik van mijn fiets vallen”
  Play
  PREMIUM
  Giro
  4

  EXCLUSIEF. Onze docureeks ‘Ik ben Remco’ zat in aanloop naar de Giro in het spoor van Evenepoel: “Na de openings­tijd­rit ga ik van mijn fiets vallen”

  11:56