Vincent Kompany.
Volledig scherm
PREMIUM
Vincent Kompany. © Photo news

En plots heeft Anderlecht een probleem: onze chef voetbal ziet hoe paars-wit in één week van ‘voetbal voor het publiek’ naar ‘voetbaldrama’ ging

AnderlechtVan al het goede over Anderlecht – hun voetbal, de vele kansen in elke wedstrijd – bleef in Moeskroen niets meer over. Een voetbaldrama, zo zag onze chef voetbal Stephan Keygnaert. De gelijkmaker in de blessuretijd was maar een doekje voor het bloeden.

53 reacties

 • joeri cools

  2 maanden geleden
  Oh wat voetbalde Moeskroen goed met als gevolg een werelddoelpunt. Dergelijke doelpunten maken ze wekeli. En plots voetbalde Anderlecht niet meer na het tegendoelpunt ,onder de indruk van klasse ploeg Moeskroen dat toch de 3 punten verdiende al was het ook maar als bedanking voor de jaren ervaring hebbende terreinverzorger die de grasmat net voor de wedstrijd bijgeknipt had. Dat hadden ze mooi gezien want anders zou Anderlecht hun kracht gebruiken om ze in te palmen zoals de voorafgaande weken.
 • Gaston Foubert

  2 maanden geleden
  Wie vindt dat dit geen strafschop was, hallo! En het is niet Kompany die het cadeautje geeft. Een klassespeler als Vincent die met de grootste trainers heeft gewerkt heeft veel meer heeft geleerd dan iemand die op een lager niveau het vak moet leren. Of denk je dat hij, met het trainerschap in het achterhoofd alleen maar tegen een bal heeft gestampt? Hij levert echt goed werk met die jonge gasten en daar is veel afgunst naar de toekomst toe van andere ploegen.
 • Peter Van Endert

  2 maanden geleden
  Ik kan maar 1ding zeggen een nieuwe trainer want Anderlecht draait niet meer
 • Géry Mergaerts

  2 maanden geleden
  Als je grootse uitspraken doet moet je makkelijk van dit Moeskroen kunnen winnen. Zonder na de wedstrijd rond de pot te draaien als een puber.
 • MARC DE CUYPER

  2 maanden geleden
  Teveel volkspark voetballers,willen met de bal in doel lopen. Beter eens trainen op voorzetten , koppen en afwerken op doel. En minder op balbezit.
 1. Kompany na zege tegen Club: "We hebben onze momenten benut"
  Play

  Kompany na zege tegen Club: "We hebben onze momenten benut"

 2. Tine De Caigny krijgt Gouden Schoen uit handen van Roberto Martínez
  Play

  Tine De Caigny krijgt Gouden Schoen uit handen van Roberto Martínez