Remco Evenepoel zingt het publiek toe en schudt Eddy Merckx de hand.
Volledig scherm
Remco Evenepoel zingt het publiek toe en schudt Eddy Merckx de hand. © Photonews

En of hij genoot: Evenepoel ontpopt zich tijdens huldiging tot volksmenner en slaat babbeltje met Merckx en Van Himst

6 reacties

 • Katia Goossens

  4 maanden geleden
  Eric: dat was de 2e reactie. Daarna zijn er beelden opgedoken van net na de aankomst van Van Aert en hij ging direct Evenepoel feliciteren. Knuffel en al. Maar dat hebben wij op de 1ste beelden niet gezien. Eens opzoeken op internet. Er zijn beelden van.
 • gaston bergmans

  4 maanden geleden
  de europacup 2 gewonnen in 1976 !! ok mooi maar laat ons eerlijk zijn toen was voetbal toch net iets anders dan vandaag behalve een brok nostalgie wat ben je er nog mee , 10,12 jaar geleden heeft anderlecht de trein gemist naar de verandering van hedendaags voetbal , vandaag de dag is dat veel meer dan ''fijnbesnaarde techniek'' het financieele aspect visie uitbouw van de club , in alles gefaald en nu de malaise week na week afgang tegen gelijk welke ploeg het sukkelstraatje van brussel geworden
 • Kurt Calebout

  4 maanden geleden
  Allez ze hadden wel iets om voor te juichen.
 • nicole haeck

  4 maanden geleden
  De winnaar bedankt altijd zijn ploeg als hij wint dank zij de ploeg Eric
 • philippe degryse

  4 maanden geleden
  is dan ook het enige dat te zien is vanavond in anderlecht, zo zwak alweer.
 1. Referee Department oordeelt dat rood voor N’Diaye terecht was, maar dat Sylla meteen rood had moeten krijgen: “Veiligheid Paintsil in gevaar”
  Play
  54

  Referee Department oordeelt dat rood voor N’Diaye terecht was, maar dat Sylla meteen rood had moeten krijgen: “Veiligheid Paintsil in gevaar”

  Twee turbulente zondagmatchen, met Anderlecht dat de derby nog verloor van Union en Racing Genk dat Club Brugge klopte. Met scheidsrechters Van Driessche en Visser in respectievelijke hoofdrollen. Onze huisref Tim Pots buigt zich over de belangrijke fases uit de twee duels. “Uiteindelijk was rood voor N’Diaye een logische beslissing.” Ook het Referee Department vindt dat vandaag, maar stelt wel dat Visser in de fout ging met slechts geel voor de fout van Sylla op Paintsil.