Een amusante Q&A met Kompany op zijn persconferentie: “Hier lopen veel nieuwe Sambi’s rond, alleen hoop ik dat zij wél blijven”

AnderlechtVier treffers tegen Beerschot, zeven in La Louvière. ‘t Was de voorbije dagen fijn om Anderlecht-supporter te zijn. Die sterke prestaties vragen (eindelijk) om bevestiging. Daarom: een Q&A met Vincent Kompany vanop zijn - amusante - persconferentie.

5 reacties

 • Erik Bervoets

  3 maanden geleden
  Met twee gekregen penalties per match zal dat zeker lukken.
 • Dimitris Dimitris

  3 maanden geleden
  Max, je slaat de nagel volledig op zijn kop! Mooi gezegd en volledig waar gezegd...
 • eduard janssens

  3 maanden geleden
  Die 1 - 7 is van enkele betekenis
 • Max Illens

  3 maanden geleden
  Een overwinning tegen de zwakste ploeg ooit in 1A (met 2 punten op 36) en tegen een ploeg uit tweede klasse amateurs. Dat betekent helemaal niets. Vincent Kompany was een legendarische voetballer , maar als trainer faalt hij compleet. Ik wens zowel Kompany als Anderlecht het allerbeste, doch ik vrees dat ze samen weinig gaan betekenen.
 • Frankie Albert Goethals

  3 maanden geleden
  Realistische visie van Kompany, het voetbal wordt steeds beter maar de resultaten volgen niet altijd het spelpeil. De automatismen en looplijnen verbeteren door veel te spelen. Een vaste ploegsamenstelling is natuurlijk beter, maar vooraan lopen - buiten Raman - spelers die slechts 'en passant' zijn. Volgend jaar wordt dit euvel opgelost. De ploeg groeit dus mogen we stilaan ook (nog) betere resultaten verwachten.
 1. Anderlecht kleurt opnieuw dieprood: vorig seizoen 29 miljoen euro verlies, laatste vier jaar bijna 100 miljoen euro
  Play
  Anderlecht
  78

  Anderlecht kleurt opnieuw dieprood: vorig seizoen 29 miljoen euro verlies, laatste vier jaar bijna 100 miljoen euro

  Opnieuw een monsterverlies. 29 miljoen euro ging Anderlecht in het rood tijdens het seizoen 2020-2021. Over de laatste vier boekjaren maakte de club voor bijna 100 miljoen euro verlies. De kapitaalsverhoging van vorige week redde de club van het faillissement. “Maar onze aandeelhouders vragen om bij te springen: dat moet gedáán zijn”, zegt de nieuwe CEO Peter Verbeke.