Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Duitse en Engelse interesse voor Nmecha, slechte zaak voor Anderlecht?

Belgisch voetbalDe concurrentie neemt toe. Verschillende Bundesliga- en Premier League-clubs tonen nadrukkelijke interesse in Lukas Nmecha (22), wat de prijs zou kunnen opdrijven. En dat kan nefast zijn voor… Anderlecht.

17 reacties

 • WERNER RUMMENS

  4 weken geleden
  Toch ook niet vergeten dat toen Nmecha bij Anderlecht kwam dat die weinig gescoord had bij zijn vorige ploegen. Dit seizoen is zijn beste seizoen.Het is duidelijk dat hij hoger mag mikken en de interesse is dan ook terecht.
 • eric debanne

  1 maand geleden
  Nee goeie zaak voor in het buitenland ! Te goed voor paars-wit Moet daar zijn tijd niet verliezen ...
 • Pieter De Ruyter

  1 maand geleden
  Een van de beste spelers van de liga, met zijn 22 is hij nog jong en ambitieus. Kan een ploeg met een pak meer dan 100 miljoen schulden het zich permitteren 10 of 15 miljoen euro neer te tellen, ik geloof het niet. Binnen 14 dagen is de helft van de ploeg weg en voorlopig is opa Lior de enige versterking.
 • Paulus de Mos

  1 maand geleden
  Jan Boden ,Een transfersom moet natuurlijk wel in overeenstemming zijn met het salaris wat de speler ontvangt en de contractduur die nog open staat Er is met deze gegevens een bepaalde formule om een redelijke transfersom te bepalen ,als men lukraak enorme transfersommen gaat vragen die in geen verhouding staan met wat de speler verdient zal men bij een rechtszaak het deksel op de neus krijgen
 • ROGER DEPREZ

  1 maand geleden
  Als fan van Racing moet ik toe geven Nmecha is een zeer goede speler en heeft een grote toekomst voor zich, misschien eens vragen aan Coucke om hem zelf te kopen en hem dan te verhuren aan Anderlecht.