Druk krijgt Vincent Kompany ook nu niet klein: “Match van de laatste kans? In november heb ik altijd deze discussies”

AnderlechtAnderlecht staat onder hoogspanning. Vincent Kompany keert morgen best met drie punten terug uit Charleroi om weer wat ademruimte te creëren. Al doet de druk hem ook nu niets. Kompany is naar eigen zeggen “geen november-man”. 

3 reacties

 • FAS GOETHALS

  1 jaar geleden
  Logisch, Géén enkele trainer heeft meer voetbalkennis en -inzicht dan Kompany. Dus logisch dat elke journalist een eigen interview wenst. Anderlecht is "hot" en altijd actueel, niemand scoort beter in de pers.
 • Peeters Francis

  1 jaar geleden
  Nog geen enkele trainer heeft zoveel positieve aandacht gekregen van de media en pers als Kompany.
 • Linda D'Haese

  1 jaar geleden
  Nog geen enkele trainer heeft zoveel credit gekregen bij Anderlecht en zijn er zelfs veel buiten gevlogen met betere resultaten ik denk dat ze niet durven uit schrik dat ze anders gaan commentaar krijgen over racisme
 1. Bedrijf van Wouter Vandenhaute en Sporza-anker Catherine Van Eylen factureert volgens ‘Humo’ jaarlijks 500.000 euro aan Anderlecht
  Anderlecht
  68

  Bedrijf van Wouter Vandenhau­te en Spor­za-an­ker Catherine Van Eylen factureert volgens ‘Humo’ jaarlijks 500.000 euro aan Anderlecht

  In het vernietigende ‘Humo’-artikel over niet-uitvoerend Anderlecht-voorzitter Wouter Vandenhaute komt ook diens vrouw Catherine Van Eylen ter sprake. Volgens ‘Humo’ factureert Vandenhaute aan RSCA via een vennootschap die ook op naam van de Sporza-journaliste staat én moet ze zich laten vervangen telkens als Vandenhaute of Anderlecht negatief in het nieuws komt. Van Eylen zou de komende dagen “haar positie binnen de vennootschap wel herbekijken.”
 2. Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangende zon: wie is er dan aansprakelijk?
  Independer

  Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangen­de zon: wie is er dan aansprake­lijk?

  Deze week mogen we flink wat zon verwachten. Dat doet deugd, maar het levert ook extra risico's op wanneer je de baan op moet. Immers, de zon hangt tijdens de winterperiode laag, wat de zichtbaarheid tijdens het autorijden serieus bemoeilijkt. Een kop-staartbotsing is dan snel gebeurd. Bepalen wie aansprakelijk is voor de schade kan dan moeilijk zijn. Independer.be zet daarom vier mogelijke botsingen - en hun gevolgen - op een rij.
 3. Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen
  Tweakers

  Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen

  Fervent gamer en vaak onderweg? Dan ben je mogelijk gebaat bij een controller waar je smartphone in past. “Voor iets meer dan 100 euro kun je heel fijn gamen en ligt er een hele wereld aan – vaak gratis – spelletjes aan je voeten”, zegt Wout Funnekotter, hoofdredacteur bij technologiesite Tweakers. Hij onderwierp de twee meest gangbare controllers voor smartphones aan een vergelijkingstest.