Druk krijgt Vincent Kompany ook nu niet klein: “Match van de laatste kans? In november heb ik altijd deze discussies”

AnderlechtAnderlecht staat onder hoogspanning. Vincent Kompany keert morgen best met drie punten terug uit Charleroi om weer wat ademruimte te creëren. Al doet de druk hem ook nu niets. Kompany is naar eigen zeggen “geen november-man”. 

3 reacties

 • FAS GOETHALS

  2 maanden geleden
  Logisch, Géén enkele trainer heeft meer voetbalkennis en -inzicht dan Kompany. Dus logisch dat elke journalist een eigen interview wenst. Anderlecht is "hot" en altijd actueel, niemand scoort beter in de pers.
 • Peeters Francis

  2 maanden geleden
  Nog geen enkele trainer heeft zoveel positieve aandacht gekregen van de media en pers als Kompany.
 • Linda D'Haese

  2 maanden geleden
  Nog geen enkele trainer heeft zoveel credit gekregen bij Anderlecht en zijn er zelfs veel buiten gevlogen met betere resultaten ik denk dat ze niet durven uit schrik dat ze anders gaan commentaar krijgen over racisme
 1. En of Evenepoel dat ‘geregeld’ heeft: boezemvriend Verschaeren in de basis terwijl hij aftrap geeft
  RSC Anderlecht
  2

  En of Evenepoel dat ‘geregeld’ heeft: boezem­vriend Verschae­ren in de basis terwijl hij aftrap geeft

  Mooi moment in het Lotto Park bij de aftrap. Die werd gegeven door Remco Evenepoel (21), die als tiener voor Anderlecht speelde en er toen een goeie vriendschapsband op na hield met Yari Verschaeren (20). Alleen mag die laatste niet altijd even veel spelen onder Kompany, die zeker met zijn voorlinie graag roteert. In een uniek dubbelinterview tussen Evenepoel en Verschaeren zei de wielertopper echter tegen Verschaeren dat hij zich geen zorgen moest maken wat betreft zondag tegen Zulte Waregem. “Ik regel dat wel”, aldus Evenepoel. En jawel, in de basis tegen Zulte Waregem: Yari Verschaeren.