Gilles Van Binst laat zijn licht schijnen op Kompany.
Volledig scherm
PREMIUM
Gilles Van Binst laat zijn licht schijnen op Kompany. © Photo News

Drie Anderlecht-iconen laten hun licht schijnen op Kompany: “Begin met een vaste basisploeg, pas dan zullen resultaten volgen”

ANDERLECHTIs Vincent Kompany deel van de oplossing, of deel van het probleem? De analyse van drie Anderlecht-iconen - samen meer dan 1.400 wedstrijden in het paars-wit op de teller. “Ontvangen als een grote koning, maar…”

80 reacties

 • arlet myriam

  2 maanden geleden
  Anderlecht zal pas functioneren als Kompany verdwijnt!
 • victor vandesande

  2 maanden geleden
  Kompany vertelt al dik een jaar hetzelfde nikszeggende verhaal: de progressie van de groep telt. Wel mr Kompany,die is er niet. Een andere trainer was allang aan de deur gezet , maar ik denk dat Anderlecht geen geld heeft om hem te ontslaan.
 • Michel Vranken

  2 maanden geleden
  Mijn week kan niet meer stuk dank zij Anderlecht. En wat wil je in alle circussen zit een clown en in Anderlecht is dat Vincent De Prins
 • Gr?goire Claes

  2 maanden geleden
  Greg Een vaste ploeg is noodzakelijk . Maar een speler zoals Hoedt hebben we niet nodig in de ploeg, ieder wedstrijd dat hij speelt zijn er persoonlijke fouten ; zie zijn plaatsing en houding met de goal van Genk .
 • Albert de Lovendeghem

  2 maanden geleden
  Anderlecht is een sterk merk én zal alle stormen doorstaan. Financieel gezien is het bedrijf oké, commercieel nog beter én sportief groeit het elk jaar. De betere jaren komen eraan met Kompany.
 1. Still niet naar Anderlecht? Reims wil assistent-coach niet lossen
  Anderlecht

  Still niet naar Anderlecht? Reims wil assistent-coach niet lossen

  Het is lang geen zekerheid dat Will Still (28, Reims) Anderlecht zal vervoegen als assistent. Still zelf zag/ziet een overgang wel zitten, maar Reims wil hem niet lossen. Op Anderlecht valt te horen dat het een “complex dossier” is, in die mate zelfs dat het eerder lijkt af te springen dan door te gaan. Als Still niet naar Anderlecht komt, dan is het niet zo dat Anderlecht sowieso nog een extra T2 zal aantrekken. De staf kan perfect blijven functioneren in de huidige samenstelling.
 2. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 1. Kompany niet te spreken over afgekeurde goal Refaelov: “Halen we niveau competitie niet omlaag?”
  Play
  Anderlecht
  43

  Kompany niet te spreken over afgekeurde goal Refaelov: “Halen we niveau competitie niet omlaag?”

  Vincent Kompany was niet te spreken over de afgekeurde goal van Lior Refaelov tegen KV Oostende. “Ze trekken lijnen waar ik niets meer van begrijp, hoor. De Belgische competitie is een mooi product. Waarom investeert men niet in 3D-technologie om de buitenspelfases beter in te schatten? Nu raden we maar. Halen we op deze manier niet het niveau van onze competitie naar beneden?” Bekijk in bovenstaande video de volledige nabeschouwing van Kompany.