Gilles Van Binst laat zijn licht schijnen op Kompany.
Volledig scherm
PREMIUM
Gilles Van Binst laat zijn licht schijnen op Kompany. © Photo News

Drie Anderlecht-iconen laten hun licht schijnen op Kompany: “Begin met een vaste basisploeg, pas dan zullen resultaten volgen”

ANDERLECHTIs Vincent Kompany deel van de oplossing, of deel van het probleem? De analyse van drie Anderlecht-iconen - samen meer dan 1.400 wedstrijden in het paars-wit op de teller. “Ontvangen als een grote koning, maar…”

80 reacties

 • arlet myriam

  1 jaar geleden
  Anderlecht zal pas functioneren als Kompany verdwijnt!
 • victor vandesande

  1 jaar geleden
  Kompany vertelt al dik een jaar hetzelfde nikszeggende verhaal: de progressie van de groep telt. Wel mr Kompany,die is er niet. Een andere trainer was allang aan de deur gezet , maar ik denk dat Anderlecht geen geld heeft om hem te ontslaan.
 • michel Vranken

  1 jaar geleden
  Mijn week kan niet meer stuk dank zij Anderlecht. En wat wil je in alle circussen zit een clown en in Anderlecht is dat Vincent De Prins
 • Gr?goire Claes

  1 jaar geleden
  Greg Een vaste ploeg is noodzakelijk . Maar een speler zoals Hoedt hebben we niet nodig in de ploeg, ieder wedstrijd dat hij speelt zijn er persoonlijke fouten ; zie zijn plaatsing en houding met de goal van Genk .
 • Albert de Lovendeghem

  1 jaar geleden
  Anderlecht is een sterk merk én zal alle stormen doorstaan. Financieel gezien is het bedrijf oké, commercieel nog beter én sportief groeit het elk jaar. De betere jaren komen eraan met Kompany.
 1. “Meneer Parys, het is aan u”: onze chef voetbal ziet hoe het Belgisch voetbal doodziek is
  Play
  PREMIUM
  Jupiler Pro League
  38

  “Meneer Parys, het is aan u”: onze chef voetbal ziet hoe het Belgisch voetbal doodziek is

  Een nieuwe speeldag in de Jupiler Pro League, nieuwe wantoestanden in de tribunes. Dit weekend waren het opnieuw de vuurpijlen die langs alle kanten onze velden opvlogen. Onze chef voetbal Niels Poissonnier stelt vast dat het product Belgisch voetbal niet ziek maar doodziek is. “Het wordt dringend tijd dat Parys zijn woorden inruilt voor daden. En met hem al onze (verongelijkte) profclubs en de overheid.”