Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Derde basisplaats op rij, derde overwinning, maar Refaelov blijft er rustig bij: “‘Vinnie’ weet hoe belangrijk ik ben voor het team”

AnderlechtHet goud aan de schoenen blinkt weer wat feller. Lior Refaelov (35) trok Anderlecht ook tegen Zulte Waregem over de streep. “‘Vinnie’ weet hoe belangrijk ik ben voor het team.”

2 reacties

 • FAS GOETHALS

  2 maanden geleden
  Rafa is een top prof. Heeft nooit van Kompany een vaste plaats vooraf gekregen. Moet net als iedereen starten elke week van nul. Het zijn de meest actieve spelers van op training die een basisplaats krijgen. Het heeft even geduurd voordat iedereen dit had begrepen én geloofde.
 • Albert de Lovendeghem

  2 maanden geleden
  Top coach, top speler, top team, top management,..top Anderlecht. Dit is gewoon mooi voetbal waar voetbalsupporters voor naar het stadion komen.
 1. RECENSIE. ‘Somebody Somewhere’: “Niet om van te schaterlachen, wel om van te glimlachen”
  TV

  RECENSIE. ‘Somebody Somewhere’: “Niet om van te schaterla­chen, wel om van te glimlachen”

  Het ene moment zit u in de middelbare school en ligt de wereld voor u open, het andere bent u de veertig voorbij en hebt u de ene onvervulde droom na de andere tegenslag opgestapeld. Comédienne Bridget Everett kan erover meespreken. In ‘Somebody Somewhere’, te bekijken op Streamz, speelt ze de hoofdrol in een verhaal gebaseerd op haar eigen zoektocht naar vriendschap en vreugde in haar geboortestaat Kansas, waar wervelwinden thuis zijn. Of dit pretentieloze tussendoortje u ook van uw sokken kan blazen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.