Jan De Meuleneir / Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Jan De Meuleneir / Photo News

DEGRYSE INTERVIEWT Wesley Hoedt: “Als je vijf keer wint, speel je sowieso Champions League. Zo simpel is het”

RSC AnderlechtMet een flukse dribbel stormt Marc Degryse recht op doel af in zijn Astridpark. Maar Wesley Hoedt is niet de eerste de beste verdediger. Met lef en branie pareerde de Nederlander elke aanval van onze analist. Relaas van hun partijtje één-tegen-één. “Ik ben geen Kompany, maar ook heus geen ‘koekenbakker’ hoor.”

35 reacties

 • john dewit

  4 maanden geleden
  Rik hij is alleszins beter dan Mechele hé 🤫
 • Eric Bex

  4 maanden geleden
  Als Debast en Delcroix fit zijn, lijkt het toch raadzaam om volop voor dit centrale duo te gaan. Hoedt is een te povere centrale verdediger net als Magellan. Geen Anderlecht materiaal maar ieder zijn mening natuurlijk 😉.
 • Christiaan GOETHALS

  4 maanden geleden
  Hoedt heeft een goeie verre passing en is een sterke verdediger. Vorig seizoen moest er uitgevoetbald worden en dat bracht veel puntenverlies, met De Bast en Delcroix gaat datweer mogelijk worden. De bal wegpompen is niet het spel van RSCA, het heeft RSCA wel gebracht waar ze nu staan in PO1. Volgend seizoen beter en ook mooier voetbal.
 • Dirk Van Cauteren

  4 maanden geleden
  Hoe lang lezen we nu reeds deze peptalkverhalen vanuit het RSCA-kamp? Juist! Sedert de exit van de Van den Stock- & Van Holsbeeck-beleidsmensen. En ja, maandag had het gekund. En dan hadden de sportpagina’s te beperkt geweest om ‘de recordkampioen’ te bewieroken. Dus ja, Wesley Hoedt&Anderlechtmensen, blijven praten op deze manier. Op een dag lukt het echt wel. Misschien in PO1 reeds
 • Kristof Breskens

  4 maanden geleden
  Wesley jongen , zie eerst maar eens dat je uberhaupt een wedstrijd wint in Play Off 1. Vorig jaar geen enkele wedstrijd kunnen winnen.