Wouter Vandenhaute
Volledig scherm
PREMIUM
Wouter Vandenhaute © Photo News

“De vijanden van Vandenhaute zijn niet meer op twee handen te tellen. Ze gaan niet stoppen vooraleer hij opstapt bij Anderlecht”

Na het vernietigende artikel in ‘Humo’ wordt het steeds heter onder de voeten van Wouter Vandenhaute. “Hoe stevig is zijn pantser nog?”, vraagt onze chef voetbal zich af. Hij merkt dat Vandenhaute intussen een publieke schietschijf is geworden, maar dat de niet-uitvoerende voorzitter van Anderlecht daar ook zelf verantwoordelijkheid voor draagt. “Anderlecht is Woestijnvis niet. Daar heeft Vandenhaute zich ferm aan mispakt.” Een analyse.

7 reacties

 • Bert Van Geffen

  2 maanden geleden
  Neem je centen en hoepel op huppeldepup.
 • jenny charels

  2 maanden geleden
  Coucke heeft met Vandenhaute een paard van Troye binnengehaald. De aandelen van Anderlecht hebben op dit ogenblik een negatieve waarde. Dus wie zou er nog een eurocent voor geven en bovendien ook nog eens de putten vullen?. Als Coucke vindt dat het genoeg is geweest, is het voorbij voor Anderlecht; dan spreekt men niet meer over een vergane glorie, maar een ter ziele gegane oude glorie.
 • Marc Van Lierde

  2 maanden geleden
  Wouter, hou de eer aan jezelf, en vertrek. En stort al het geld van je dure etentjes en wijn terug... Een echte voorzitter doet dit niet...
 • Michel Beys

  2 maanden geleden
  Als Humo nu ook eens het vorige bestuur moest onder de loep nemen, zou men een vergelijking kunnen maken. Misschien zou het gedrag van Wout dan best meevallen.
 • Bert Van Geffen

  2 maanden geleden
  Dat alle supporters elk 1000 euro samenleggen en hem uitkopen, meer dan een grote mond hebben die toch niet.
 1. KIJK. Samoise solliciteert nog naar Oscar voor beste theater: “We wensen hem een spoedig herstel toe”
  17

  KIJK. Samoise sollici­teert nog naar Oscar voor beste theater: “We wensen hem een spoedig herstel toe”

  Eén brok frustratie was Anderlecht in Gent. De Europe play-offs weer wat verder weg. Na de match ging doelman Bart Verbruggen in de clinch met Benito Raman, terwijl Jan Vertonghen voor zich uitstaarde: “Het was veel te weinig”, zuchtte de Rode Duivel. Al kan paars-wit wel mekkeren over de uitsluiting van Diawara, nadat Samoise via een stukje theater een Oscar waardig de Guinese middenvelder een erg goedkope eerste gele kaart aansmeerde.
 2. Is zijn positie nog houdbaar? Was er verbale agressie tegen werknemers? Antwoord op de meest prangende vragen na het vernietigend artikel over Vandenhaute
  PREMIUM
  7

  Is zijn positie nog houdbaar? Was er verbale agressie tegen werknemers? Antwoord op de meest prangende vragen na het vernieti­gend artikel over Vandenhau­te

  De Raad van Bestuur zal er een vette kluif aan hebben. Reken maar dat zij niet-uitvoerend voorzitter van Anderlecht, Wouter Vandenhaute ter verantwoording zullen roepen na een reeks aantijgingen die in ‘Humo’ aan zijn adres werden geuit. Van het riant loon van een half miljoen euro, over zijn functioneren als niet-uitvoerend voorzitter tot de verbale agressie op de werkvloer. Wij gidsen u langsheen de meest prangende vragen.