Zirkzee legt Peyre in de luren en maakt de enige goal van de avond in Mechelen.
Volledig scherm
PREMIUM
Zirkzee legt Peyre in de luren en maakt de enige goal van de avond in Mechelen. © BELGA

De transformatie van Zirkzee legt Anderlecht geen windeieren: “Een artiest in het lichaam van een targetspits”

RSC AnderlechtAnderlecht staat zes punten los in de strijd om play-off 1 en dankt daarvoor: Joshua Zirkzee (20). Kompany: “Hij is stilaan de stap aan het zetten om een ander deel van zijn spel te gebruiken.” De ‘nonchalante’ artiest die een sierlijke targetspits werd - niemand bij RSCA is beslissender. En waarom dat voor Anderlecht en Nederlander een win-winsituatie is.

15 reacties

 • Eric Bex

  4 maanden geleden
  Waarom zou Club Zirkzee niet kunnen kopen? Zijn beste vriend Noa Lang speelt er al. Club kan perfect 8 à 10 miljoen betalen. Echt talent komt naar Brugge dus hou maar rekening met een Brugs bod in de zomer als Bayern hem wil laten gaan tenminste. Club prefereert immers om spelers te kopen en niet te huren 😁.
 • Eric Bex

  4 maanden geleden
  RSCA technisch begaafd Albert. Wie kan technisch mee buiten Zirkzee, Gomez en Verschaeren ? Zirkzee is gehuurd, Gomez is in principe weg komende zomer en Yari heeft alle moeite om blessurevrij te blijven. Club telt meer technisch onderlegde spelers dan RSCA en dat zeg ik in alle objectiviteit.
 • Eric Bex

  4 maanden geleden
  @ Albert: Hoeveel van die talenten spelen in de A-ploeg van Anderlecht? De beste jongeren zijn al verkocht nog voor ze 16 zijn.
 • Eric Bex

  4 maanden geleden
  Club kan 10 miljoen betalen hoor Christiaan Goethals 😉. Anderlecht daarentegen...
 • alfons moons

  4 maanden geleden
  Ik blijf het zeggen ; met die selectie moet élke cafebaas los de kop spelen in deze kompetitie !
 1. Je tuinhuis, bloemenperk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzekering voor je tuin
  Spaargids.be

  Je tuinhuis, bloemen­perk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzeke­ring voor je tuin

  Heel wat mensen herontdekten tijdens de lockdown hun tuin. Misschien is dit dan ook het goede moment om even stil te staan bij de verzekering ervan. Wat als je tuinmeubilair beschadigd raakt door intense hagel of brand? Of je bloemenperk of gazon bezoek krijgt van loslopend wild of vandalen? Stel dat je opstaand zwembad lek slaat... Spaargids.be gaat voor je na of je verzekering tussenbeide komt.