Zirkzee legt Peyre in de luren en maakt de enige goal van de avond in Mechelen.
Volledig scherm
PREMIUM
Zirkzee legt Peyre in de luren en maakt de enige goal van de avond in Mechelen. © BELGA

De transformatie van Zirkzee legt Anderlecht geen windeieren: “Een artiest in het lichaam van een targetspits”

RSC AnderlechtAnderlecht staat zes punten los in de strijd om play-off 1 en dankt daarvoor: Joshua Zirkzee (20). Kompany: “Hij is stilaan de stap aan het zetten om een ander deel van zijn spel te gebruiken.” De ‘nonchalante’ artiest die een sierlijke targetspits werd - niemand bij RSCA is beslissender. En waarom dat voor Anderlecht en Nederlander een win-winsituatie is.

15 reacties

 • Eric Bex

  1 jaar geleden
  Waarom zou Club Zirkzee niet kunnen kopen? Zijn beste vriend Noa Lang speelt er al. Club kan perfect 8 à 10 miljoen betalen. Echt talent komt naar Brugge dus hou maar rekening met een Brugs bod in de zomer als Bayern hem wil laten gaan tenminste. Club prefereert immers om spelers te kopen en niet te huren 😁.
 • Eric Bex

  1 jaar geleden
  RSCA technisch begaafd Albert. Wie kan technisch mee buiten Zirkzee, Gomez en Verschaeren ? Zirkzee is gehuurd, Gomez is in principe weg komende zomer en Yari heeft alle moeite om blessurevrij te blijven. Club telt meer technisch onderlegde spelers dan RSCA en dat zeg ik in alle objectiviteit.
 • Eric Bex

  1 jaar geleden
  @ Albert: Hoeveel van die talenten spelen in de A-ploeg van Anderlecht? De beste jongeren zijn al verkocht nog voor ze 16 zijn.
 • Eric Bex

  1 jaar geleden
  Club kan 10 miljoen betalen hoor Christiaan Goethals 😉. Anderlecht daarentegen...
 • moons fons

  1 jaar geleden
  Ik blijf het zeggen ; met die selectie moet élke cafebaas los de kop spelen in deze kompetitie !