Hannes Delcroix.
Volledig scherm
PREMIUM
Hannes Delcroix. © Wouter Van Vooren

De lijdensweg van Delcroix begint en eindigt bij... Malinwa: “Hannes is klaar voor het echte werk”

AnderlechtNa een ‘annus horribilis’ is Hannes Delcroix (22) weer klaar voor de dienst. Knieblessures vormden de rode draad in 2021. Een terugblik op zijn lijdensweg, die begint en (mogelijk) eindigt bij... KV Mechelen. “Hannes is niet bang om een derde keer te hervallen.”

2 reacties

 • Albert de Lovendeghem

  4 maanden geleden
  Delcroix is de toekomst bij Anderlecht en de Rode Duivels. Hij vervangt Maggelan bij Anderlecht wiens optie van 5 miljoen niet wordt gelicht. Tenzij die sterk zou dalen natuurlijk.
 • Christiaan GOETHALS

  4 maanden geleden
  Zeer goeie voetballer een niveau die men bij de RD kan gebruiken.
 1. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.
 2. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.
 3. Beerschot stelt integriteit ref Verboomen in vraag na bewogen derby: “Hij heeft directe link met Antwerp”
  Play
  Belgisch voetbal
  69

  Beerschot stelt integri­teit ref Verboomen in vraag na bewogen derby: “Hij heeft directe link met Antwerp”

  Bij Beerschot voelt men zich niet enkel bekocht na enkele scheidsrechterlijke beslissingen in de Antwerpse derby, de club stelt zelfs de integriteit van ref Nathan Verboomen in vraag. Het feit dat Verboomen in het dagelijks leven als sportvoedingsadviseur voor een firma werkt die een partnership heeft met de Great Old valt op het Kiel in slechte aarde.