Marco Kana en Zeno Debast.
Volledig scherm
PREMIUM
Marco Kana en Zeno Debast. © Photo News

DE DUBBEL. Boezemvrienden Zeno Debast en Marco Kana: “Elke Anderlecht-speler begint het seizoen om kampioen te worden, daar is niets aan veranderd”

Jupiler Pro LeaguePaars bloed stroomt hen door de aderen. Zeno Debast (18) en Marco Kana (19), dubbelinterview met de boezemvrienden van Neerpede. “De gekke en de rustige”, ‘scampi’ en ‘El Profesor’. “Meetrainen bij de Rode Duivels? Alsof ik op vrijdagavond na school op de PlayStation aan het spelen was, echt genieten.”

4 reacties

 • Eric Bex

  2 maanden geleden
  Toffe gasten en de klasse druipt eraf. Dat meen ik oprecht als Club-supporter. 👌
 • eric debanne

  2 maanden geleden
  Toppers in wording!!
 • Anthony Peeters

  2 maanden geleden
  Ze zouden kans moeten maken omdat iedereen meer ervaring heeft en ouder is! Yari moet dit seizoen presteren en dat telt toch ook voor amuzu el hadj delcroix kana. Als zij top zijn en de nieuwe spitsen zijn van een deftig niveau dan moet je toch kortbij de titel zitten
 • Jan Daems

  2 maanden geleden
  Dromen mag natuurlijk altijd. In de praktijk zijn meestal een paar wedstrijden al voldoende om in te zien dat ze als zeepbellen een heel kortstondig bestaan zijn beschoren.
 1. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.
 2. DE DUBBEL. Vincent Janssen & Christopher Scott, veelbelovende aanwinsten op de Bosuil: “We moeten niet flauw doen: we dromen van de titel”
  PREMIUM
  JUPILER PRO LEAGUE

  DE DUBBEL. Vincent Janssen & Christop­her Scott, veelbelo­ven­de aanwinsten op de Bosuil: “We moeten niet flauw doen: we dromen van de titel”

  De ene is een Nederlands international die bij Tottenham speelde, de andere werd bij de jeugd van Bayern München ‘de nieuwe Kai Havertz’ genoemd. Sinds kort zitten potentiële smaakmakers Vincent Janssen (28) en Christopher Scott (20) samen bij Antwerp. “Iedereen in België weet wel wat Antwerp nastreeft.”