Gómez, Hoedt en Murillo
Volledig scherm
PREMIUM
Gómez, Hoedt en Murillo © Photo News

De beste aanval is... de verdediging: hoe RSCA-defensie zelfs productiever is dan eigen spitsen

AnderlechtDe meest productieve defensie van het land speelt in het Lotto Park. Gómez, Murillo en co zijn op dit moment zelfs bepalender dan hun spitsen. Het aanvallende succes van de Anderlecht-verdediging onder de loep genomen.

8 reacties

 • eric debanne

  1 jaar geleden
  Van Crombrugge blijft een goeie keeper ! De verdedeging deugd niet helaas ... En de spitsen zijn ook niet super ...🙄
 • jan boden

  1 jaar geleden
  Qua gescoorde doelpunten staat Anderlecht op de tweede plaats, wie ze dus maakt is het probleem niet.
 • Frankie A S Goethals

  1 jaar geleden
  Volgens mijn bescheiden mening gaat het artikel niet over de doelman. Hendrik is trouwens een goede doelman die over een gans seizoen ook punten pakt voor Anderlecht. Murillo en Gomez zijn goede flankverdedigers die zeer offensief doorstoten op hun flank. Spijtig dat een echte afwerker ontbreekt vooraan om hun acties beter af te ronden met een doelpunt. Hoedt ontpopt zich meer en meer als stevige rots achteraan en als spelverdeler. Nu nog wat meer scoren op hoekschoppen.
 • Luc Janssens

  1 jaar geleden
  Dan scheelt er toch iets met hun spitsen.
 • jozef van riel

  1 jaar geleden
  Misschien wel Tom maar in een klassement van de doelmannen van RSCA staat ie amper in de top 10 voor mij. Zeker als er doelmannen geweest zijn zoals Ruiter, Munaron, De Wilde, Proto, ... !
 1. “Rekenen op drie à vier versterkingen”: CEO Fredberg is nu aan zet en heeft nog negen dagen de tijd voor een kwaliteitsinjectie
  Play
  21

  “Rekenen op drie à vier versterkin­gen”: CEO Fredberg is nu aan zet en heeft nog negen dagen de tijd voor een kwaliteits­in­jec­tie

  Anderlecht won van Seraing. Hallelujah! Een zege op bezoek bij de laatste in de stand. Een ploeg die al een jaar geen thuisoverwinning meer heeft geboekt, maar overschot had Anderlecht niet. Nieuwkomer Dreyer en Stroeykens beslisten een troosteloze middag in Luik in het voordeel van paars-wit. Jesper Fredberg heeft nog negen dagen op versterkingen binnen te halen.