Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Bondsparket vordert twee effectieve matchen achter gesloten deuren voor Anderlecht na wangedrag op Sclessin

AnderlechtHet bondsparket van de KBVB vordert na de ongeregeldheden in de topper tegen Standard vier wedstrijden achter gesloten deuren waarvan twee met uitstel voor Anderlecht.

25 reacties

 • ERIK CORNELIS

  2 maanden geleden
  Wie komt er nu ineens met uit matchen " geen supporters ", dit is het reglement veranderen tijdens het spel , Beerschot kreeg 4 thuis matchen, dus Brussel ook zou ik dan denken. Als men het anders wil doen ok , maar dan vanaf het volgende incident .
 • Serge AMAND

  2 maanden geleden
  Ik verafschuw de incidenten die plaatvonden tijdens de wedstrijd Standard - Anderlecht waarbij personen die "zogezegd" Anderlecht-supporter zijn voor verantwoordelijk zijn. Toch deze bedenking : "Wat is de juridische band tussen deze heethoofden en de NV Royal Sporting Club Anderlecht ?". Ik dacht dat een van de rechtsprincipes in dit land toch is dat je niet verantwoordelijk gesteld kunt worden voor misdrijven van derden.
 • Patrick Jacobs

  2 maanden geleden
  Heel simpel: ikzelf ben 30 jaar trouw abonnee van RSCA en ik was die bewuste dag thuis de "match" aan het volgen op TV. Als de voetbalbond ALLE supporters hiervoor wil straffen ga ik met mijn raadsman bekijken of ik hiertegen in beroep kan gaan en de KBVB voor de rechtbank te dagen, dit is gewoon belachelijk. En voor diegene die dit niet begrijpen: als je moeder, vader, jijzelf een verkeersovertreding zou begaan wordt de hele familie 5 dagen rijverbod opgelegd... belachelijke duivenbond!
 • Fred De Bakker

  2 maanden geleden
  En dan ook consistentie voor alle ploegen en wedstrijden waar supps vuurwerk lanceren. Idem gooien aanstekers, bekers, ...
 • Bart Vanderbruggen

  2 maanden geleden
  Disproportioneel? Het is de tweede keer in amper 3 jaar tijd! Anderlecht heeft een supportersprobleem. Het moeten 4 dagen effectief zijn (die vorige keer zat er al een voorwaardelijke speeldag bij). Enkel dan zullen clubs snappen (lees: voelen in hun portemonnee) dat ze hun zogenaamde supporters aan de leiband moeten houden. Anderlecht heeft trouwens dit seizoen een hele tribune aan dit gepeupel cadeau gedaan, ten koste van trouwe fans.