“Bestuur stelt positie Mazzu niet in vraag”: Gilles De Bilde duidt protestacties Anderlecht-fans, die vooral gericht zijn tegen spelers

AnderlechtNa de nederlaag tegen West Ham in de Conference League, maar vooral de desastreuze resultaten in de competitie (13 op 30) is voor een deel van de supporters de maat vol. Zij plannen zondag in de uitwedstrijd op KV Mechelen protestacties.

96 reacties

 • Didier Merckx

  2 maanden geleden
  Nog altijd zoveel heisa rond een ploegske dat in de rechterkolom staat en al jaren niet meer meedoet in de top van België. Begrijpen wie begrijpen kan.
 • Dirk Jansen

  2 maanden geleden
  Het DNA van RSCA is gestorven samen met Constant en Michel! De glorie jaren van weleer komen nooit meer terug .
 • Wim Wuytack

  2 maanden geleden
  Met die jonge gasten en huurlingen kan je geen ploeg opbouwen voor de toekomst. Ze spelen drie goeie matchen en ze voelen zich te goed voor anderlecht en tegen dat de huurlingen ingespeeld zijn is het seizoen al verloren. Het lijkt wel of er geen voetbalkennis meer is op Anderlecht.
 • Jozef vanden kieboom

  2 maanden geleden
  Herpakken tegen kv Mechelen das een lachertje Herpakken tegen de toppers ja met vanaf donderdag West Ham dan Brugge ,Genk, Antwerp en Gent dan kunnen we terug babbelen
 • FRANS DE ROUCK

  2 maanden geleden
  Het probleem zit hem in het middenveld; Gekozen voor de poen door Cullen , Gomez, Olssen als eigen spelers en dan de gehuurde spelers die vertrokken die het mooie weer maakten. Qlssen zogezegd niet aanvallend genoeg , Cullen ondergewaardeerd en ja Gomezwas Euromillons . Ze worden op het u-iddennved gewoon overlopen en van de vleugels komt er niets meer . =en ja ik vergeet nog de Oekraninner die werd verkocht. Het komt zeker en vast niet goed en daar heeft Mazzu geen fout in.
 1. Anderlecht niet te spreken over supportersclub die salvo aan vuurpijlen ontstak: “We zijn heel ontgoocheld”
  Play
  Jupiler Pro League
  53

  Anderlecht niet te spreken over supporters­club die salvo aan vuurpijlen ontstak: “We zijn heel ontgoo­cheld”

  Jawel, hoor. Ook het duel tussen Anderlecht en Genk werd ontsierd door wangedrag van enkele fans. Supportersclub ‘South Leaders’ wilde op die manier haar tienjarig bestaan vieren. En daar was Anderlecht natuurlijk allerminst tevreden mee. “Het is redelijk onbegrijpelijk, omdat we duidelijke afspraken hadden gemaakt”, stelt woordvoerder Mathias Declercq.