“Bestuur stelt positie Mazzu niet in vraag”: Gilles De Bilde duidt protestacties Anderlecht-fans, die vooral gericht zijn tegen spelers

AnderlechtNa de nederlaag tegen West Ham in de Conference League, maar vooral de desastreuze resultaten in de competitie (13 op 30) is voor een deel van de supporters de maat vol. Zij plannen zondag in de uitwedstrijd op KV Mechelen protestacties.

96 reacties

 • Didier Merckx

  6 maanden geleden
  Nog altijd zoveel heisa rond een ploegske dat in de rechterkolom staat en al jaren niet meer meedoet in de top van België. Begrijpen wie begrijpen kan.
 • Dirk Jansen

  6 maanden geleden
  Het DNA van RSCA is gestorven samen met Constant en Michel! De glorie jaren van weleer komen nooit meer terug .
 • Wim Wuytack

  6 maanden geleden
  Met die jonge gasten en huurlingen kan je geen ploeg opbouwen voor de toekomst. Ze spelen drie goeie matchen en ze voelen zich te goed voor anderlecht en tegen dat de huurlingen ingespeeld zijn is het seizoen al verloren. Het lijkt wel of er geen voetbalkennis meer is op Anderlecht.
 • Jozef vanden kieboom

  6 maanden geleden
  Herpakken tegen kv Mechelen das een lachertje Herpakken tegen de toppers ja met vanaf donderdag West Ham dan Brugge ,Genk, Antwerp en Gent dan kunnen we terug babbelen
 • FRANS DE ROUCK

  6 maanden geleden
  Het probleem zit hem in het middenveld; Gekozen voor de poen door Cullen , Gomez, Olssen als eigen spelers en dan de gehuurde spelers die vertrokken die het mooie weer maakten. Qlssen zogezegd niet aanvallend genoeg , Cullen ondergewaardeerd en ja Gomezwas Euromillons . Ze worden op het u-iddennved gewoon overlopen en van de vleugels komt er niets meer . =en ja ik vergeet nog de Oekraninner die werd verkocht. Het komt zeker en vast niet goed en daar heeft Mazzu geen fout in.
 1. “Hij baalt en vloekt”: het drama van Yari Verschaeren door de ogen van zijn moeder en een kniespecialist
  PREMIUM
  Anderlecht
  11

  “Hij baalt en vloekt”: het drama van Yari Verschae­ren door de ogen van zijn moeder en een kniespecia­list

  Geen kwartfinale van de Conference League, geen EK voor beloften. De wereld van Yari Verschaeren (21) stortte even in toen hij het zware verdict kreeg. Een kruisbandletsel houdt de speler van Anderlecht negen maanden, tot 2024, aan de kant. Moeder Carin en een knie-expert getuigen over de impact en de revalidatie. En nu Verschaeren out is, wat zijn de alternatieven voor Riemer?
 2. Historisch: geen enkele keeper deed laatste 35 (!) jaar beter dan Anderlecht-held Bart Verbruggen
  26

  Historisch: geen enkele keeper deed laatste 35 (!) jaar beter dan Anderlecht-held Bart Verbruggen

  De held van de paars-witte natie? Doelman Bart Verbruggen. Hij moest zich in de penaltyreeks geen enkele keer omdraaien en loodste zo Anderlecht naar de volgende ronde van de Conference League. Extra fraai: de Nederlander is de eerste doelman in 35 (!) jaar die geen goal slikt in een shoot-out van een Europese competitie. “Of ik nu een specialist ben? Laat ons daar nog één match mee wachten.” Hij werd alvast wel verkozen tot speler van de week in de Conference League.
 3. ANALYSE. HLN onderzocht wat de drie grote Belgische voetbalbazen al in hun club staken. Slechts één maakt winst
  PREMIUM

  ANALYSE. HLN onderzocht wat de drie grote Belgische voetbalba­zen al in hun club staken. Slechts één maakt winst

  Een stadion zetten lukt Bart Verhaeghe maar niet. Maar hoe lonen zijn investeringen tegenover Marc Coucke en Paul Gheysens, die andere Belgische voetbalbazen? Eén van hen slaagde erin om geld te verdienen met zijn club. Een andere heeft een half stadion gebouwd. En een laatste heeft vooral afgezien. Hoeveel hebben Verhaeghe, Coucke en Gheysens geïnvesteerd - of gecasht? Wat hebben ze op vlak van infrastructuur neergezet? En hoe boert hun club sportief en financieel sinds hun komst? Een analyse.