“Bestuur stelt positie Mazzu niet in vraag”: Gilles De Bilde duidt protestacties Anderlecht-fans, die vooral gericht zijn tegen spelers

AnderlechtNa de nederlaag tegen West Ham in de Conference League, maar vooral de desastreuze resultaten in de competitie (13 op 30) is voor een deel van de supporters de maat vol. Zij plannen zondag in de uitwedstrijd op KV Mechelen protestacties.

96 reacties

 • Didier Merckx

  5 maanden geleden
  Nog altijd zoveel heisa rond een ploegske dat in de rechterkolom staat en al jaren niet meer meedoet in de top van België. Begrijpen wie begrijpen kan.
 • Dirk Jansen

  5 maanden geleden
  Het DNA van RSCA is gestorven samen met Constant en Michel! De glorie jaren van weleer komen nooit meer terug .
 • Wim Wuytack

  5 maanden geleden
  Met die jonge gasten en huurlingen kan je geen ploeg opbouwen voor de toekomst. Ze spelen drie goeie matchen en ze voelen zich te goed voor anderlecht en tegen dat de huurlingen ingespeeld zijn is het seizoen al verloren. Het lijkt wel of er geen voetbalkennis meer is op Anderlecht.
 • Jozef vanden kieboom

  5 maanden geleden
  Herpakken tegen kv Mechelen das een lachertje Herpakken tegen de toppers ja met vanaf donderdag West Ham dan Brugge ,Genk, Antwerp en Gent dan kunnen we terug babbelen
 • FRANS DE ROUCK

  5 maanden geleden
  Het probleem zit hem in het middenveld; Gekozen voor de poen door Cullen , Gomez, Olssen als eigen spelers en dan de gehuurde spelers die vertrokken die het mooie weer maakten. Qlssen zogezegd niet aanvallend genoeg , Cullen ondergewaardeerd en ja Gomezwas Euromillons . Ze worden op het u-iddennved gewoon overlopen en van de vleugels komt er niets meer . =en ja ik vergeet nog de Oekraninner die werd verkocht. Het komt zeker en vast niet goed en daar heeft Mazzu geen fout in.
 1. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  5

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.