Samir Nasri.
Volledig scherm
Samir Nasri. © BELGA

Beslissing lijkt gevallen: Anderlecht gaat niet door met Nasri

RSC AnderlechtAnderlecht rekent niet meer op Samir Nasri (32). De Franse ‘ster’ was te vaak geblesseerd en bracht sportief nauwelijks een meerwaarde, dus zal RSCA de optie in zijn aflopende contract niet lichten. 

14 reacties

 • John Doe

  1 jaar geleden
  Misschien dergelijke lonen eens aan de zorgsector betalen. Ipv zo een blaaskaken die niets toegevoegde waarde in deze wereld brengen.
 • John Lachens

  1 jaar geleden
  Nasri was een hele goeie speler, maar door zijn kwetsuren is hij afgezakt. Anderlecht hoopte dat Nasri terug de oude zou worden, maar dat is niet gelukt. Een fitte Nasri wil elke ploeg hebben. Dat iemand het heeft over belastingebetaler. Had ook voetballer geworden. Niemand houdt je tegen.
 • Stijn Bossuyt

  1 jaar geleden
  Die optie verliep wel vorige maand. Dus ja, ik zou zeggen dat RSCA niet meer rekent op Nasri.
 • john nauwelaerts

  1 jaar geleden
  geld is geen probleem ,voor sommigen toch de rest van de bevolking zal de corona crisis wel betalen (degene met 45% belasting op hun inkomen)
 • alfons moons

  1 jaar geleden
  Misschien eens vragen aan de grote leider Kompany/Obama die vergane glorie Nasri persé moest hebben ! Hallo ? Niet thuis zeker !
 1. Patrick Lefevere ziet Evenepoel geen zilver pakken, maar Anderlecht zeven keer scoren
  RSC Anderlecht
  5

  Patrick Lefevere ziet Evenepoel geen zilver pakken, maar Anderlecht zeven keer scoren

  Opvallende aanwezige in het Lotto Park: Patrick Lefevere. Terwijl zijn poulain Remco Evenepoel in Trento naar zilver op het EK wielrennen reed, keek de manager van Deceuninck-Quick.Step aan de zijde van Marc Coucke toe hoe Anderlecht een doelpuntenfestijn hield tegen KV Mechelen. Lefevere zetelt bij paars-wit vorig jaar in de Raad van Bestuur. Dat doet hij sinds april vorig jaar, toen hij samen met huidig voorzitter Wouter Vandenhaute en Brussels burgemeester Philippe Close toetrad tot de club.